Mens, värk och stess

 
Hallå hörni. Har ni någonsin mötts av en neggigare bloggrubrik än denna? Nä, det ante mig.
Men sånt är livet just nu. Eller iallafall vissa delar av det.

Mens har jag sen gammalt. Dock är det här med gruvlig PMS ganska så nytt för mig. Det är svettsvallnigar hit och blossande irritation dit. Ovanpå det har naturen strösslat finnar över hela mitt fejs, välsignat mig med en toksvullen kropp och toppat det hela med en glupande hunger kombinerat med att inte vara sugen på NÅNTING!? (annat än choklad då rå). 

Värken sitter i samma region. Men det är inte mensverk vi snackar om här. Det är LJUMSKVÄRK. Sedan graviditeten med Ian har jag haft så infernaliskt ont i ljumskarna då och då. Jag gissar på att det är en kvarleva från foglossnngskampen min kropp utkämpade med dessa regioner i 43 veckor. Speciellt är det vänsterljumsken som sätter emot. Så fort jag varit ute och säg... gått i fel skor längre än 50 meter betalar sig det dyrt dagarna efter i form av känslan att var steloppererad. Det här är kanske nått en bör söka hjälp för säger mitt förnuft då och då. Och nu känns det som att det verkligen är läge för det, för såhär kan jag inte ha det kroppen. *linkar mot vårdcentralen*

Men stressen är iallfall positiv. 200 ekonomistudenter från hela Sverige ska få sin livs inspirationsföreläsning av mig och Moa imorgon! Eller ja, de ska iallfall få höra oss prata om hur en skapar sina egna chanser till jobb och andra kul grejer med hjälp av sin skarpa hjärna, sin kreativitet och internetuppkoppling. Och eftersom tid tydligen är pegar och det tar dubbelt så lång tid för mig att gå idag så måste jag vinka hej då nu.

Vi hörs!

 
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Åh, hata MENSVÄRK! :(

Men kul med föreläsning! Lycka till:)

2014-11-14 @ 09:02:09
URL: http://tinis.me
Postat av: Sanna

I hear you!! Min pms har också exploderat efter två barn, finnar i hela fejset och jag kan inte sluta pilla så de blir ju bara värre!! Idag har jag varit så svullen så min smidiga make kommenterade att jag såg ut att vara gravid i femte månaden!!

Tack för detta inlägg, skönt att nån annan har det likadant.

2014-11-14 @ 21:53:35
Postat av: Marre

Min egna erfarenhet av nästan exakt samma säger att vårdcentralen gör ingenting, medan en riktigt duktig naprapat eller kiropraktor och även en sjukgymnast specialiserad på foglossning kan göra mycket. Ta tag i det där bums innan du får bestående problem!!

2014-11-15 @ 11:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback