Ny podcast


Hej vänner! Nu finns ett nytt avsnitt av Moa & Matildas podcast uppe på iTunes, i alla möjliga podcastappar och här på bloggen. Lyssna var helst det känns bekvämt.

Den här veckan pratar vi om olika personligheter, ni vet om en är en introvert eller extrovert personlighetstyp. Jag lutar starkt åt det ena medan Moa mer skriver under på det andra. Dessutom väver vi snyggt ihop våra teorier med stjärntecken och känner oss för en stund som ooootroligt skillade beteendevetare eller ett par knivskapra psykologer. Ja, ända tills Moa beskriver sig själv med ett väldigt... intressant ord.

Vi pratar också om hem och inredning eftersom det är många av er som är nyfikna på det. Hur det ser det egentligen ut hemma hos oss, och vilken del av sitt hem avskyr Moa mest?

Dessutom avslöjar jag att jag gått och blivit kär i någon annan än min man. Lyssna på podden för att få redan på vem hen är. Enjoy!


Något som är extra härligt är att vi har Indiska med oss som samarbetspartner, vilket vi är väldigt stolta och glada över! Kika gärna in på indiska.se och uppge koden moamatilda i kassan så får du 20% rabatt när du handlar. 
 

Kommentarer
Postat av: Inez

Vilket fantastiskt avsnitt! Kärlek till båda dig och Moa <3<3<3<3<3<3

2014-05-26 @ 18:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback