Massmördare och kommunikatörer


Hallå vänner! Ny pod uppe da intranät.

Vi pratar om att definera sig utifrån sitt yrke, att det i många fall förväntas av oss att vi ska presentera oss enligt följande: "Hej, jag heter Matilda och är *insert yrke here*..." Hur stressigt är inte det om en inte har något jobb, eller har ett jobb en inte alls vill identifiera sig med? Vi pratar också om vad vi ville bli som barn och hur ens föräldrars jobb har influerat en i valet av yrkeskarriär.
 
Vi pratar om att vara kvinna och känna skräck över att gå hem själv på kvällarna. Är alla män potentiella våldtäktsmän? Nä, det tror vi inte - men ensam på en mörk gata känns det definitivt så. Jag pratar om den gången jag faktiskt blev jagad och Moa återger ett obehagligt minne av Londons ödsligaste timme på dygnet.
 
Vidare diskuterar vi hur vi kommunicerar med varandra på nätet och hur viktigt det är att tänka på sin formulering. Om svårtydda kommentarer, att inte vilja vara en förebild och om varma kärleksvindar via tangenter.

Ni får även stifta en kortare bekantskap med personen som arbetar med Indiskas etik och miljöarbete. En otroligt inspirerande kvinna! Här kan ni läsa mer om Indiskas ansvarstagande.
 
Just nu får ni 20% rabatt om ni handlar i Indiskas webshop.
 
Enjoy!
 
I samarbete med Indiska.

Kommentarer
Postat av: Lisa

TACK till er två! (tycker det är okej att ha ett utropstecken här då jag anser att detta är mycket viktigt ;) )
Tidigare ikväll träffade jag en arbetskollega som är gravid i v18 och man kunde tydligt se en liten mage som håller på växa fram. Min första tanke är "så klart" att kommentera magen, men då dyker ni två upp i mitt huvud. :)
Tänkte tillbaka på eran podd där ni berättar om era graviditeter, vad man vill höra och inte som gravid. Istället för att fokusera på magen, vikt eller allt annat ytligt så pratade vi om hur hon mår, känner, lyckan och den efterlängtade bebisen.

Varför jag kom på att berätta detta för er var för att jag än en gång tänkte tillbaka på er senaste podd där Moa säger något i stil med "varför kan vi inte bara vara snälla mot varandra istället för att kasta skit?". Vill därför förmedla min uppskattning av era poddar. :)

Sluta aldrig att podda, ni är så kloka båda två och ni är grym på det ni gör!
/Oerfaren 19-åring som lär sig något nytt i varje podd and I löööve it. ;)

2014-06-01 @ 22:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback