NY PODCAST: "Gråt kvinna, gråt"


Hej vänner! Idag - på den varmaste av julidagar, har jag och Moa tagit oss i semesterkragen och spelat in ett extra långt, extra härligt podcastavsnitt. Att vi frångått ordinarie podsläppsdagar under semesterna kanske inte undgått er, men oroa er inte. I augusti är vi tillbaka varje söndag med full kraft igen. Men just nu känner både jag och Moa att vi behöver ordentlig semester - för faktum är att hösten ser galet intensiv och spännande ut för oss med många nya roliga projekt som ni snart ska få höra mer om.

Nåväl. Det nya avsnittet är fullspäckat av Moas alla husvisningar, min nya regel-liberalism, den skavade känslan av att inte vara värd lycka och framgång. Och gråt, en himla massa gråt.

Ni lyssnar som vanligt via iTunes, i androiden (appen podkicker ska avra bra har vi hört) eller direkt här på bloggen. Vill en kan en givetvis följa oss på instagram där vi är flitiga uppdaterare (mig hittar ni på @oprofessionell2) och själv dela saker med oss via vår fabulösa tagg ---> #moaochmatilda <--- Gör gärna det för det tycker vi är himla trevligt!

Och nu: Leta upp en härlig plats i skuggan, slut ögonen och spendera en timme med mig och Moa.
Kram! 


Kommentarer
Postat av: Tina

Eran podd är himla mysig att lyssna på har jag tyckt hittills. Men måste bara fråga, finns det inget ni tycker olika om som ni kan ta upp? Få höra era kanske olika infallsvinklar ibland? Härligt iofs att ni är så pass lika, särskilt privat. :) Men liiiite trist blir podden i längden när det aldrig händer något "mer" eller "annat".

Svar: Hej Tina! Det är nog så att jag och Moa delar livsåskådning och åsikter himla mycket och att det faktiskt är därför vi klarar av att podda bra tillsammans. Jag vet ju att det kan vara smådetaljer som skiljer oss åt ibland - men jag tror inte att podden skulle bli särskilt intressant om vi utgick detaljnivå heller :) Ge gärna konstruktiva förslag på vad "mer eller annat" skulle vara. Kram! :)
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-07-24 @ 04:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback