Hej hej hösten!

 
Vänner! Semestern är officiellt slut och här är podden som kickar igång hösten. Nu är vi back on track så att säga, Moa och jag. Nytt podavsnitt varje vecka preciiiiis som vanligt. I det här avsnittet pratar vi om att längta efter att börja jobba, "Det är NU jag går på semester" menar Moa och syftar på timmarna hon spendererar på vårt kontor. Och jag håller ivrigt med, märkt av en sommar tillsammans med två barn som samanlagt suttit still ca 5 minuter. Fem minuter på  h e l a  sommaren.
 
*konstpaus*

Sen snackar vi om hälsningsträsket. Är jag "Hej" med personen jag möter på Ica eller är det en längre konversation vi bör ha? Ibland är det svårt att veta, men vi försöker reda ut det lite iallafall. Vi stolpar också upp våra mål inför hösten. Jag har ett stort genomgående och Moa tre stycken ganska skillda från varandra.

Nytt för i höst är att vi skaffat oss en ny och bättre jingel. Vi är så nöjda med den, och om jag kunde skulle jag ha den spelandes i bakgrunden av alla konversationer jag har. Någonsin.
 
Hoppas att ni också gillar den, både jingeln och podden.
Som vanligt lyssnar du på iTunes, i androiden eller här på bloggen. 

Hej hej!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Betyder det här att ditt bloggande är igång igen också? 😄

2014-08-10 @ 23:04:40
Postat av: Jonna

Hösten blev just ännu mer välkommen!

2014-08-11 @ 16:02:00
URL: http://ladilettante.blogg.se
Postat av: Gunilla'bonusmamma'

Härliga augusti. Kräftskiva Jammi. OH ja älskar de små djuren.

2014-08-11 @ 22:55:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback