Hälsningar från sofflocket.





Men se godafton. Vad bringar mig den äran denna sen kvällning? Just det, jag hade ju utlovat ett blogginläg genom att ge er en hälsning från sofflocket. Bäst vi kör på då.

Vi har verkliggen jobbat oss blåa idag, Moa och jag. Vi har bland annat skrivit, talat i telefon, spånat, trixat, planerat, bokat och haft möten. Nu är min skalle full av presentationstekniker, mail och hur en gör bokslut. GAH!

Därför hoppade jag genast i min pyjamas när jag stapplat hem och avlöst min far med fru som vaktat småvildingarna ett slag när jag satt med huvudet i händerna och brölade "MÄJ jag kan inte rä-hä-hä-häää-kna-a-a-a-a jööö!!" över ett knivigt exempel på årsbudgetering. 

Men åter till pyjamasen. Genast var väl att ta i. Genast, efter att jag utfodrat, tvättat, borstat, klappat, nässprayat och lagt barnen låg närmare sanningen. Men sen var det Äntlien Hemma-mainia för hela slanten. Hade till och med raggsockar och tekopp, jajemen. Jocke "the Remote Dictator" är nämligen och harvar fotboll på nån åker i Falköping ikväll. Klart killen ska ha en hobby lixom............


mvh stötande fotbollsfru
 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback