Pass upp, här kommer lite gnäll


Lista på personer som förtjänar en lavett:

1. Folk som gillar att gasa.
Kan syfta till två olika personlighetstyper. 1) En man (SÅ ofta man) som framfärdas i motorfordon och tydligen bara måste rågasa sig igenom stadstrafiken pga diverse komplex. Alltså i den trafik både barn och gamla ska ta sig fram oskadda i. När jag möter Gasarn' på ett övergångsställe brukar jag demonstrativt gå såååå lååååångsaaaaaamt jag bara kan och sedan le försmädligt och vinka med långfingret. Då gasar hen ofta fort därifrån. Eller 2) Gasarn' som i pruttar-i-offentliga-miljöer typ mataffärskö. VÄNTA TILLS DU ÄR UTE PÅ PARKERINGEN, tack. Hälsningar // alla vi som stod i äggdimma en kvart. Spöstraff på det. Rakt av.

2. Personen som alltid ska veta bäst, veta mest och veta snabbast. Ni vet personen som alltid verkar ha som mission att få alla andra att känna sig lite bortgjorda. Men bara tyst med dig! vill jag bröla samtidigt som jag täpper igen hens mun med min hand. Hårt.

3. Random person som bara är allmänt puckad i huvudet.
Hen som anmärker på någons vikt, någons utseende, avfärdar feminism som "gnäll", drar sexistiska skämt och skrattar gott själv eller röstar på SD. Equal puckoness liksom.

Bubblare (som inte förtjänar en lavett men likväl en sträng tillsägning):

4. Sophämtare som tappar sopcontainern i backen en arla morgon
Kul skämt. Vi är vakna nu. //hela hyreshuset

5. Bebisar som vaknar 03.15 och tycker det är dags att göra morgon
Fem nätter i rad. FEM! *desperat grimas* Därav uteblivna litterära mästerverk här i bloggen idag.

 

Kommentarer
Postat av: Evelina

GASARE nr 3) Random tonårshen med nytrimmad moppe som gasar järnet utanför lägenhetsfönstret 23.30 när små små bebisar har kommit till ro... och föräldrar också för den delen.

Svar: Haha! Jäkla moppeligister! ;)
OPROFESSIONELL | allmänt awsome

2013-10-17 @ 09:44:21
Postat av: emma (:

Buhu, jag som gillar att gasa, speciellt med våran gamla bil som låter typ apmycket så att alla vaknar och alla runt omkring blänger på en med dom argaste ögonen dom kan få fram. :(((8

Svar: Haha! Du släpper lavetten, men får du en sträng tillsägning ;) Fast de jag egentligen menade är de gasare som har avsikt att hinna före alla vid övergångsställen osv. Att det låter är ingen big deal för mig :)
OPROFESSIONELL | allmänt awsome

2013-10-17 @ 10:07:07
URL: http://nattstad.se/nilssoneemma
Postat av: S.

Haha, känner mig lite träffad...jag gillar att gasa EFTER rondeller el. typ när man kör ut ur min lilla småstad (OBS! Gillar inte att köra för fort, det är mer accelerationen jag vill åt) Jag brukar låtsas att bilen är som en häst på ett öppet fält, som ääääntligen får sträcka lite på sig efter lång tid i trasslig stadstrafik. Helst är jag ensam i bilen och spelar bra musik också. Det kan hända att jag borde skaffa mig en hobby istället..

Är rädd att jag kan ha varit gasar'n nr 2 också nån gång tyvärr...haha. Men det skyller jag på sfinkterskada

2013-10-17 @ 10:30:44
Postat av: Sofia Ekström

appropå folk som fiser på bussen.

Jag satt på baklänges på bussen häromdagen och tittade i min telefon, på instagram, såklart. Så såg jag en skitkul blid på en morot som såg ut som två ben och en snopp, så jag började le, fnissa och rodna. Samtidigt som det börjar stinka rejäl prutt. Varpå jag fortsätter skratta och rodna åt moroten och viftar lite framför näsan. Men jag satt ju baklänges. Så hela bussen ser mig. Där jag sitter rodnandes, fnissandes och viftandes i pruttlukten. Ville skrika "Jag rodnar åt en morot som ser ut som en snopp, inte för att jag har pruttat, för det har jag inte".

Ehh. Tillslut insåg jag att det bara var att ta en för laget och låta alla andra tro att jag var fisaren.

Svar: Haha. Jäkla bussfisare att skylla över ansvaret på en oskyldig ;)
OPROFESSIONELL | allmänt awsome

2013-10-17 @ 11:21:46
URL: http://ekstromsofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback