Trötta ben och djungeldrömmar.


Hej vänner! Jag har på sista tiden kommit att se den här bloggen som en kvällsblogg. Ty det är endast kvällstid jag har tid att plita ner alla dessa O-ER-HÖRT viktiga vardagsepos här. Men vi börjar i kronologisk ordning tycker jag.

Iris vaknade på ett strålande humör. Jag älskar att vakna! tjoade hon glatt. Och jag älskar ju en sprudlande morgonhumör så det smittade genast av sig även på mig. Hurra. Trotsen lös med sin frånvaro ända till sista trappsteget på förskolan. Då blev det för jobbigt att inte skrika NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Men fort gjort, av med kläderna och in i leken på två sekunder *vink vink*



Efter förskolelämnigen promenerade jag och lillbäret ut i friska luften. Vi njöt båda av friluften, vilket känns som en stor lyx, för sällan har jag skådat en bebis mer lämpad att ta med på promenad än denna. Han är en vagnglidare av rang, Ian.


Sedan blev benen trötta och magen kurrade ordentligt. Lunch stod på schemat! Jag åt det här:

Medan Ian åt det där.

Och nej, jag lagar inte min egen barnmat. Ni måste förväxlat mig men nån med betydligt höre föräldrapoäng än mig. Men Ian smaskade i sig ordentligt, men aktade sig noga för att få i sig någon lömsk ärtpartikel bara. De filterarde han grundligt ut i parti och minut tillsammans med ett rikligt spottbubbel. Mys.

Sedan var det sådeles dags att hämta storfjunet på förskolan. Det gick bra, men tog sin tid.


Först skulle det springas i djungel och sedan stormas på havet - förstås.
Men regnet tilltog efterhand och Ians skepsis mot det likaså. Och då bestämde vi oss för att gå in och sätta på televisionsapparaten. Bra beslut Iris! Med oss in tog vi en bukett förgätmigej med finfaktor: 100%
Bra beslut morsan!


Och sedan rullade det liksom på mot kväll. Nu ligger barnen i sina sängar och tjoar/snarkar och jag värmer tevatten på spisen. God afton!

 

Kommentarer
Postat av: M

Vilket otroligt fint kort på er, dig och iris! Och alla bilder är väldigt härliga och fulla av liv!!!

2013-05-21 @ 21:40:49
Postat av: 2-barns-mamman

Låter som en kanoners-dag, med härligt lunch mys och allt! Visst är det mysigt med matspott över allt ;-)

2013-05-21 @ 22:28:26
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se
Postat av: Sandra

Din blogg är verkligen mysbloggen nummer 1! :) Blir alltid glad av att besöka den.

2013-05-21 @ 23:22:30
Postat av: Julia

Jag älskar din blogg! Du är skitkul och du skriver så det går rakt in i hjärtat. När min lilla böna somnat på kvällarna klickar jag mig snabbt in och hoppas på uppdatering , kan nästan få lite smått panik om du inte uppdaterat och sitter och uppdaterar sidan cirka 20 gånger på 1 minut tills jag ger upp och kikar tillbaka någon timma senare och jaa då har du finally uppdaterat.
Ville bara säga det, haha! Peace out!

2013-05-22 @ 06:33:16
Postat av: Sandra - husrenovering och bröllopsplanering

Vilka härliga bilder! Låter som en härlig dag!

2013-05-22 @ 06:41:31
URL: http://lyckligheter.blogg.se
Postat av: Sara Ekman

så fina bilder! :) charmtroll på första bilden! :)

2013-05-23 @ 08:49:41
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Krika

Hej! Har precis hittat till din blogg. Gillar! Du skriver så rakt och kul. Och fina ungar har du också och bra smak. Måste bara fråga var jeansjackan som ian har kommer ifrån? Finns den att köpa nu nånstans?

2013-05-23 @ 10:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback