Jag ger er: frihetskänsla delux!

Ska precis till att trippa iväg med Iris till förskolan. Utan dubbelvagnen! OMGOMGOMGOMG det har ju inte hänt sen i sommras, och då hade jag ju jättemagen att släpa runt på istället. Så frihetskänslan jag känner när jag nu ska till att gå - obeskrivlig!


Och till er som höjer ögonbrynet: Pröva själv att kånka ner två barn fyra våningar. Ett jättetungt, till och med för sin ålder i liggdel, och ett vilt tjutande om att inte vilja "gå hälv" och knöka ner dem (en vilt sprattlande) i en vagn som nu tillsammans med dem väger 45 kilo och manövrera upp den för källartrappor och backterräng ända fram till förskolan. Där ser du.









Kommentarer
Postat av: J

Hahaha, I know! Har ju lätt vagn men tyngre barn och bara två trappor men man blir knäpp. Ska dock inte tala om hur knäpp jag blev när jag skippade dubbelvagnen vid en hämtning för några veckor sedan. Herregud säger jag bara! Not there yet.

Svar: Haha! Shit, lämna vagnen hemma - how brave (and foolish?) of you! Och vi då, som på allvar funderade på ståbräda till Iris innan Ian kom. HAHAHAHAHAHA på den liksom ;D
OPROFESSIONELL

2013-01-09 @ 09:11:46
Postat av: Melanie

Fyfan. Jag vet precis! Har två själv och "bara" en trapp och det är så jävla slitigt med allt bärande.

Svar: Ja fy fan. Men jag försöker intala mig att det är "bra vardagsmotion" haha ;)
OPROFESSIONELL

2013-01-09 @ 15:55:49
Postat av: Melanie

Ser föressten att våra små är lika gamla, fick tjejen -10 och pojken -12. ;)

Svar: Nej vad komiskt! Precis då!
OPROFESSIONELL

2013-01-09 @ 15:56:47
Postat av: Jeanette

Haha, jag skulle inte heller kunna ha en sån med massa ömtåligt på... Fast i mitt fall är det en katt istället som får världens ryck emellan åt å springer som en tok fram å tillbaka i lägenheten utan någon som helst hänsyn till att finns saker i närheten som matte är rädd om :P
Förresten, kanske en perfekt vagn att ha i badrummet eller i hallen att ha vantar å mössor i?

Svar: Haha, även katter kan alltså ödelägga högflygande inredningsplaner. Ska tänka på det innan jag blir övermodig och skaffar katt ;) Dtvore en bra idé, om inte vårt dadrum redan var fullsmockat av skötbord, blöjhinkar och annat barnrelaterat. Men om några år kanske ;)
OPROFESSIONELL

2013-01-10 @ 23:00:18
URL: http://nettanbutterfly.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback