VILKEN UNDERBAR MORGON!


Nej jag sa fel.

Vilken vidrig morgon skulle det va. Ian har gnölat och brölat natten igenom och Iris vägrade alla typer av försök till att gå, stå och hjälpa till själv, samt verkade ha glömt bort att man faktiskt inte behöver vara en gapig liten surmule. Kul, verkligen jättekul. Faktiskt så kul att jag skrattade högt flera gånger under morgonen. Fast mer galet, som nån som rymt från en ytterst sluten avdelning.

Livet som mamma und so weiter.

 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha, vissa mornar är bara härligare än andra ;)
Jag gillar din blogg! Härlig humor!

2013-04-09 @ 17:09:43
URL: http://hannagmwahlin.blogg.se
Postat av: Jonna

Apropå livet som mamma har jag en liten fråga som söker ett helt oprofessionellt svar. Jag delar helt ditt genustänk men undrar hur du bemöter personer som inte gör det, personer som är ens barndomsvän men som en inte träffat på flera år och som nu utbrister "hur vet ni vad ni ska köpa om ni inte vet könet?!". Hur behålla lugnet och diplomatin och ändå ge ett svar som inte får personen att tänka att en inte är en extremist? Tack som vanligt för härlig vardagsläsning!

2013-04-09 @ 17:54:44
Postat av: Jaqueline

Hittade precis din blogg via blogg.se. Jag är absolut inte mamma,så det kan jag inte relatera till haha, men härlig läsning du bjuder på! Tackar tackar!

2013-04-09 @ 20:32:15
URL: http://openworldphoto.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback