En är ju bara människa. En trött sådan.


Halv sex tyckte Iris det var god tid att stiga upp denna gråkalla, snöbesudlade lördagsmorgon. Och skulle det va så skulle det va, så med ett öronbedövande: "HALLÅ HALLÅ GOOOOOD MOOORGOOOON!!!!!!!!!!" väcktes även lillebror ur sin lätta slummer. 

Mamman funderade redan vid halv 7-tiden på om någon kärvänlig släkting skulle vara intresserad av att kanske låna det största barnet över en helg och ge plats åt nån typ av sovmorgon tidigare nämnd förälder. Vid kvart över 7 hade listan på möjliga kanditater om barnvaktsuppdraget gjort så lång att den sträckte sig till närmast förbipasserande människa på gatan.

Sömnlöshet is a bitch you know. Och krydda den med en vildsint, tämligen bestämd och pottränande 2,5-åring och en tandstinn, bryskt uppväckt och i och med det ytterst surmulen 7-månaders och ni har skapat en mycket effektiv totyrmetod. 







Kommentarer
Postat av: Kimmy

HAHAHAH du har ju den bästa bloggen ever!

2013-04-13 @ 12:26:46
Postat av: jessica

hon ser ju så extremt gosig ut. längtar tills dante väcker mig med ett sådant där god morgon, är så nyfiken på hans röst. det lär väl dock vara kul i typ tre dagar. haha.

2013-04-16 @ 23:37:58
URL: http://jessicaglarbjerg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback