Yankee go home.

Jag är lite chokad och illamående.
Eller nåja, upprörd, på gränsen till nedstämd över folks dumhet. När jag var ute och sträckte på benen, gick jag förbi en butik här i stan som skyltade med diverse kläder (alla i någon typ av testosteronstin militär-machostil).
Första gången jag gick förbi sneglade jag bara in lite förstrött. Ändå tog det bara nån millisekund innan tröjan på bilden nedan fångade mitt fulla fokus.

Tänker: "Nä.. Det står väl inte..? Det kan omöjligt... Jo! Det gör det fan!"



Ser ni vad motivet på tröjan är? Nä. Jag förstår det. (Bilden är en kass mobilbild jag var tvungen att gå och ta på tillbakavägen). Jo, på den übersmarta tröjan det så stolt skyltas med i denna skitbutik står den kaxiga texten "MAKE IT RAIN" tryckt över ett gäng tunga fallande bomber.

Fatta vad motbjudande den här tröjans budskap är! Den säger att det är asbra med bombräder, sönderfallna städer och hundratals dödade civila. I min mening hade det lika gärna kunnat vara ett stort hakkors tryckt på tröjan eller texten "JAG GILLAR ATT MÖRDA OSKYLDIGA HAHAHAHA!!!".

Fan, tänker inte affärsägare vad de sänder för budskap? Och än värre, tänker inte folk på vad de sätter på sig?
Jag kan inte hjälpa det men mina fördommar ser direkt en sjukt osäker 18-27årig kille, som tränat lite för många dagar på gym i veckan, solat lite för länge i solarier, färgat håret mörkt och har så mycket vax att håret liksom glänser, har tjock silverkejda runt halsen, tittat lite för mycket på amerikanska action-filmer och ett sex-pack öl och en slitstidning där hjärnan borde vara.

Nä. ingen är perfekt, men att ens överväga att sätta på sig den där jävla tröjan, borde klassas som hets mot folkgrupp.

/upprörd

Kommentarer
Postat av: Fanny

Sjukt!!! :@ fattar fan inte hur folk tänker.

2012-01-25 @ 18:30:42
Postat av: ÅÅÅÅÅH!!!

JAG HÅLLER MED DIG SÅ JÄVLA MYCKET!! Folk är förfan dumma i hövve!!

2012-01-25 @ 19:03:12
Postat av: Rebecka

Herregud. Ja, folk är för fan sjuka i huvudet...

2012-01-25 @ 20:38:05
URL: http://rrebeckablomqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback