Crazy train.

God morgon på er.
Jag vill börja med att tacka för alla kreativa och roliga frågor som ramlat in HÄR. Jätteroligt med så mycket direktrespons och jag hoppas på ett gäng frågor till under dagen. Så kör, kör, kör! I'm ready liksom.

Min morgon har flugit på i rasande takt och nu står klockan redan på 09.00. Känner en illvillig stress smyga upp bakom axel och andas flåsigt i nacken på mig. Hu vad obehagligt. Sitter och försöker sätta mig in i regeringens infrastrukturpolitik mot järnvägar och tunga transporter med godståg och frågor som rör styrmedel och... ZZzZZZzzZz. Snark. ...hatar...tåg....sååå...tråkigt... Snark. HUH? Oj! Somnade jag? Nä..? Eller? Jo, men det är kul det här... not.

FY FAN VAD TRÅKIGT DET ÄR MED JÄRNVÄGAR! JAAAAG HAAAAATAAAAR TÅÅÅÅÅG! vill jag gå ut och skrika på balkongen. Men det kanske inte passar sig, så jag sitter kvar och knyter näven i fickan.. öh, jag har inga fickor. Men jag knyter lill-näven tätt brevid legginsen iallafall. Knak säger fingrarna, så hårt knyter jag den.

Under dagen ska jag alltså samnställa allt skittråkigt intressant material till en analys och sen gå och möta upp min arbetsgrupp på högskolan för möte. Jag ska gå på ett akademiskt möte. Ha, det klingar fint i öronen. Synd bara att det är vi, 6 trötta tomtar med var sin skitig kopp take away-kaffe och sömndruckna blickar. Några trötta efter föreläsning, någon efter fest och jag efter morgonlämning på förskolan. Vi kommer mumla nått i stil med "inte klar.. är ni? Hepp. Då ses vi nästa vecka? Hat' bra hej" Men en akademisk gruppsmankomst är det likförbannat. HA! HA!

Innan mötet ska jag en snabbsväng till MVC och lyssna på lilla nyas hjärta. (swosch swoch swoch låter det för er som aldrig har hört) Kissa i kopp, mäta magen med måttband och väga mig ska jag också hinna med. Hurra! Till hjärtat då, det andra kan ju kvitta.

En uppdatering på de där siffrorna kan komma, om någon har intresse av det annat än jag och min barnmorska? Inte vet jag. Känns det intressant? - Svara ärligt Ja eller Nej? JA! NEJ! JA! NEJ! JA! NEEEEJ! Visst var det nån lek som gick så?

huuum?


/akademiker













Kommentarer
Postat av: Pyttianna

Ja, jag är nyfiken på Bm besöket, det är alltid lika spännande! ;)



Kram!

2012-04-24 @ 10:10:17
URL: http://www.pyttianna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback