Tänker på möten


 
Tjaba tjena kompisar! Klockan är skitsent och jag borde verkligen ha sovit för ca två och en halv timme sedan (ja, 21.00 är absolut rimlig läggtid av föräldrar, faktiskt i senaste laget) men är tydligen fortfarande vaken. Har tvättat små glassfläckiga t-shirts i handfat, lyssnat på Tankesmedjan i P3 och tänkt på morgondagens alla möten. Tre stycken för att vara exakt och schemat ser ut enligt följande:

Möte 1 - Jobbmöte
Imorgon har jag och Moa ett viktigt möte inplanerat direkt på moronen. Pjuh! Det är verkligen en spännande start på dagarna att sätta på sig bästa blusen och försöka låta skarp och otroligt smart när en precis för fem minuter sedan pillar bort sömngruset ur ögonvrån, halsat en kanna kaffe i farten och svettig kastat in ungarna i förskolans tambur utan solkrämen en såklart glömde hemma. Livin' on the edge så att säga.

Möte 2 - Vårdmöte
Också detta fyller dagen med lite spänning. Hur katten ska jag formulera mig till den med det vårdande ansvaret utan att hen tittar på mig med sin "ta en tablett så ordnar det sig nog"-minen?

Möte 3 - SD-möte
Jepp. Imorgon möter vi rasismen med våra ryggar på torget. Och med vi menar jag mig själv, ett gäng vänner och ca 635 andra härliga. Så många har iallfall tackat ja till FB-eventet undertecknad tydligen roddar med just nu. Och vi hoppas ju såklart på ännu fler kloka skövdebor bervid oss när Jimpa börjar babbla sitt strunt. Tillsammans gör vi skillnad!




Kommentarer
Postat av: Gunilla'bonusmamma'

Ja ibland är det mycket. Vi vände ryggen i Karlstad med :) lycka till

2014-05-22 @ 23:21:44
Postat av: Birgitta

Jag har ny mailadress. Kram

2014-05-24 @ 19:25:58
Postat av: Birgitta

Jag har ny mailadress. Kram

2014-05-24 @ 19:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback