Vår helg


Alltså helgen, hur bra? Svar: Jättebra.

Började med att kicka en fruhippa för Moa av stapeln. I veckor har det tisslat och tasslats över facebook för att överraska den nyblivna frun med en trevlig kväll till bredden fylld av bubbel och skratt. Det lyckades. 


Tissel-tassel-gänget.
Minus Jonna som olyckligtvis blev bortkapad i bilden av insta. Samt minus frun själv som tydligen fick agera fotograf under sin egen hippa (egentligen en smärre skandal).

Lördagen bjöd sedan på sovmorgon på ett ytterst förnämligt sätt. Med barn plus man på vift kunde jag dra runt i mjukisbrallor samt raggisar och njuta av tystnaden fram på eftermoddagen. Alltså, det är definitionen av lyx numer. Passade även på att dra ihop en önskebrunch åt mig själv. Extremt lyxigt som sagt. Är det något jag kan är det att tänka på mig själv.

 
Vad jag ägnade resterande dag åt.
Ligga på soffan med den här boken? Nä.
En lång dusch samt en tupplur? Nä.
En frisk promenad med en god podcast i lurarna? Nä.

 
Jag rensade garderoben (som den kompletta infallsgalning jag är). Men jag kan liksom inte komma på något härligare att ta sig tid för en ensamdag.

- Älskar att rensa ut.
- Älskar mina kläder.
- Älskar att se ett uppstrukturerat resultat.

Jackpot!


Sen kom emellertid familjen hem. Också himla himla mysigt, om än lite högljuddare. Iris ställde nämligen till med en show direkt. Soffhopparakrobatpyjamsdansshow. Inte illa.

 
Och under natten mot söndag föll snö och la sig som ett efterlängtat lager av lycka över stad och gator. Barnen gick i taket på morgonen och skulle genast ut i drivorna. Ian för att leka. Iris för att skyffla snö i ansiktet på Ian. Tänk så olika det kan vara ändå. Här: sekunden innan.

 
Och nu är det måndag, barnen snoriga och jag trött pga Ians senaste påhitt "Sömnroulette - russian style" där han sover en natt på sju och en vet aldrig liksom vet när den natten är. Den var inte igår och inte heller i förrgår. Men vi blickar väl framåt över ringarna och ögonpåsarna och hoppas på att det kanske är i natt Undret sker.
Jag håller er uppdaterade om så är fallet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback