Resan till Estocolmo


Hej kompisar! Saknar ni mig? (här ska ni vråla: JAAAAA mot skärmen). Jag har varit på jobbresa över helgen och väl hemma har jag haft händerna full av två mamma-varför-lämnade-du-oss-hos-folk-som-älskar-oss-jättemycket-för-att-åka-och-försörja-familjen-för?!-ungar, som jag givetvis var tvungen att typ aktupussa och krama hela söndag samt måndag för att kompensera upp min frånvaro från dem.

Men ja. Jag och Moa var alltså i Estocolmo på buissnes hela helgen. Kul och spännande! När vi anlände till vårt bokade hotell vid 11-tiden fredagen den 14 februari aka <3 Alla Hjärtans Dag <3, möttes vi av kvittrande personal som önskade oss en faaaaaantastisk helg och hoppades att vi skulle trivas så faaaaaaantastiskt mycket i vårt myyyyyysiga rum. Vårt rum med allahjärtsdagchoklad på king-sizesängen med vy över stan - tydligen antog de att vi var där som ett förälskat par, vilket spred en romantisk stämning över hela fredagen, minst sagt.
 
 


Efter fredagens möte begav vi oss ut på trevligheter på stan. Nätverkande över cava - bra grej!

 

Lördag stod inskriven som Internationella Sovmorgonsdagen och Alla Shoppinggladas Dag i almanackan och det passade ju bra tyckte vi och snusade gott på till 9.15 och kastade oss sedan ut blans butikerna i den kungliga hufvudstaden. På Götgatan fick jag verkligen stå emot frestelsen att rulla upp mössan några varv och skruva på stockholmsmålet för at "smälta in lite bättre". Men jag avstod på inrådan av Moa, och så här i efterhand känns det som rätt beslut.

 
Och ska jag sammanfatta resan skulle jag säga otroligt bra ur många aspekter och det sannerligen ser ut att bli en spännade vår. Hurra!




 

Kommentarer
Postat av: maria

Hurra för en spännande vår!

ps. Jag skrek JAAAAAA mot skärmen utan att ens behöva uppmanas!
=)

Svar: Hurra och tack för peppen! :)
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-02-18 @ 16:08:03
URL: http://mariabergstrom.blogg.se
Postat av: Anna

OMG. Det är ju "min" t-baneuppgång. Bor en liten bit därifrån, vid vattnet.

Svar: Nej vad roligt! Synd att vi inte sågs - då hade vi kunnat vinka :)
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-02-19 @ 06:58:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback