FREDAGSÖVERASKNING: Ny pod!


Ni hörde rätt. Det är en stor dag idag! Som en nyfödd liten prinsessa är den här - podden. 

Pga att någon ska åka till Ö-vik hela helgen och vifta med ballonger och förhoppningsvis se spiderpapa med band rocka sig ända till Mellofinalen och andra viktiga grejer fick andra saker maka på sig. Men podden är ju också himla viktig, så därför bestämde vi att pubba tidigare den här veckan. Så TGIF å sådär.

Vi pratar om läggnigsrutiner och den förbannade sömnprestigen att alla från sin första levnadsvecka "ska" sova hela natten i egen säng. Jag berättar öppet om hur laglöst, men ooootroligt smidigt, det blivit vid läggning hemma hos oss. Dessutom pratar vi om att göra bort sig på nätet, vem är västa facebooksnokaren och hur privat kan en vara på nätet?

Dessutom.
BREAKING NEWS: Moa har kommit på meningen med livet! Äntligen!

Lyssnar gör du på iTunes, till Android eller här på bloggen. Vi har en grym facebooksida och finns privat både på Insta och på Twitter




Tjing tjing kompisar!



Kommentarer
Postat av: Josephine Foto

Redan lyssnat!

Måste bara säga.
Är allmänt trött på att läsa bloggar men blir alltid
lika glad när det dyker upp något nytt från dig på bloglovin.

2014-02-21 @ 12:00:21
URL: http://fotografjosephine.blogg.se
Postat av: Sistaoktober

Älskar att ni tar upp denna sova själv hetsen. Min son hade kolik mellan typ sex till tolv varje kväll första 3 månderna och så rynkade folk på ögonbrynen för vi inte försökte lägga honom. Och när han ÄNTLIGEN slutade skrika och bara var vaken och nöjd till klockan nio tyckte jag det var guld men kunde liksom inte vara glad för runt omkring fanns åsikter om att ongar ska sova klockan sju. Orkade liksom inte väja för såndana åsikter trots att jag ville.
Måste få säga tack för att ni så fint beskriver vikten av att säga förskola istället för dagis. Värmer mitt pedagoghjärta!

2014-02-21 @ 14:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback