Det har varit en fin helg


Mmm mycket fin till och med. För bortsett från en otroligt intensiv timme i röstningssluss i lördags då jag och Jocke försökte bräcka varandra i antalet röster på Ammotrack (eftersom allt är en tävling i vår familj ni vet) har vi slappat nå jävulskt. Bara vaknat upp, tittat oss omkring med våra rufsiga huvuden och landat i känslan av inga måsten. Det vill säga den bästa.

På lördagen bestämde vi oss för att vara allmänt friluftiga samt härligt naturnära personer och klädde därför barnen i varma, vattenavstötande och smidiga kläder packade en rygga med förnödenheter (alltså fika) och drog iväg ut till stans naturlekplats på berget. Härligt! Synd bara att vi i vår friluftsiver dåde glömt att föräldrar tydligen också kan frysa samt att hälla kaffet i termosen vi tog med oss. Verkligen jättesynd.



Så när ungarna lekt en timme, medan jag och Jocke tätt ihopkurade skrubbat varandras ryggar och viskat "Tänk varma tankar älskling" till varandra under tiden, tog vi var sin under armen, satte oss i bilden och bestämde oss för att göra något spontant och roligt. Jii-ha! Tokiga familjen liksom!

Så vi åkte ÖoB.
 
Men rätt otippat ändå!
Där köpte vi schamponeringsmedel, fräsiga tandborstar och kaffefilter för 800 spänn och korv för 5. Rimligt.
 


Vi har tagit vuxenlivet till nästa nivå och ägnat en hel lördagseftermiddag åt storstädning och allmänt fej. Och där någonstans, mellan ÖoB-besök, skidor på TV och såpade golv fann jag mig själv fullt utblommad till min egen pappa - vilket kändes panikartat och härligt på samma gång.

 
Iris har också hunnit med att lyckligt hoppa iväg på kalas. När bästa kompisen fyller fyra och ställer till med tidernas spidermanfest vill en ju absolut visa upp sig från sin bästa sida så "Fjäder ska jag ha på kalaset för det är så tjusigt" sa Iris, och jag höll med.

Jag tror på allvar att det bor en stylist i henne.
Alternativt en apache.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback