Sociala medier-tvodden

 
Vänner! I måndags släpptes ett nytt avsnitt av tvodden på SVT-flow. 

Den här veckan pratar vi om sociala medier. Jag känner på rak arm att jag skulle kunna göra en hel tvodd- eller podserie om detta ämne. Ty åååååh vad jag älskar sociala medier. Mitt liv skulle vara ganska trist utan dem (får jag iallafall anta eftersom jag både spenderar en stor del av min arbetstid och min fritid hängandes där),

I tvodden nostalgitrippar vi ända tillbaka till Lunarstorm. Vi pratar om vår blogghistoria, listar störiga grejer på Instagram, Moa berättar om när hon avslöjade en anonym hater på sin blogg och jag berättar om det dödshot jag fick motta här på min back in the days.

Ni hittar avsnittet HÄR och vill ni kan ni bara lyssna, precis som en podd. Det är uppbyggt så att det inte är en nödvändighet att kolla (men det blir såklart mycket, mycket roligare att göra det).

Hoppas ni gillar avsnittet!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Autismronja

Ja sociala medier är nästan som en drog. Man blir beronde av dem och kan kanapt slita sig från dem.

2014-12-16 @ 12:53:04
URL: http://autismronja.blogg.se
Postat av: Miranda

Jag SAKNAR dina blogginlägg som alltid är så fyndiga och roliga och nere på jorden nu när du inte har bloggat på en vecka! Ser alltid fram emot nästa och vill alltid ha mer (lite som ditt pepparkaksberoende).

Kram!

2014-12-18 @ 10:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback