Ny pödkäst



Prisa podgudarna (alltså mig och Moa) - för söndagspodden är här!

Vi pratar skönhet den här veckan. Om krämer, rynkor, rutiner, smink och allt det där. Vad gör vi för våra ansikten, hur mycket pengar kan en egentligen kleta in i fejset och vem av oss smyger med rabattkuponger på HMs hudavdelning? Sen briljerar Moa genom att klockrent jämföra olika hudområden med papperstyper. Det är ett magiskt ögonblick. En hade kunnat tro att det bor en dermatolog i min kollega (...eller inte).

Vidrare snackar vi om det här med att uppfostra andras barn. Är det ok eller bara sjukt otrevligt mot både barn och föräldrer? Vi lutar iallfall starkt åt det sista alternativet.

Och vad vore ett avsnitt av Moa & Matildas Podcast utan vassa råd om förhållanden? Typ inget, så givetvis får du det på köpet också. Plus prat om ett stundande party för alla i Skövdetrakten. Ja men ni hör ju - det här avsnittet har allt.

Lyssnar gör du via iTunes, i din android (appen podkicker ska funka fint har vi hört) eller här på bloggen. Vi finns på Facebook Moa & Matildas Podcast söker du på och så hänger vi flitigt på instagram. Jag hittas på @oprofessionell2 och vill du dela något du tycker vi bör se så använder du #moaochmatilda.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback