Fredagslista


Det ser jag fram emot i veckan:
Ja, alltså, det är ju redag fredag idag men... jag ser väl fram emot helgen som 99,9% av Sveriges övriga befolkning kan jag tro. De där övriga 0,1% har jag räknat som folk som helgarbetar. Och nä, jag är ingen särskillt skillad matematiker nej.

 

Det känns mindre kul i veckan:
Att min man tillgör de där 0,1%:en. Snopet.


Det finaste jag vet överlag:
Min man i födelsedagskoststymen... (asså hihihih naken heheheheheehee) 


Ok. Seriöst - när mina ungar kramas med varandra/sover sött/ tassar in till oss på morgonen, solidaritet, lycklig kärlek, tigrar och pandor, svensk natur, systraskap och annat urfint <3


Det lyssnar jag på i veckan:
Min älskade, peppigaste Kvinnokamp ♀ - lista. Såklart.
 

Det tittar jag på i veckan: 
Tittade igår på ett program på SVT om danska människor som plastikopererade sig. Vet inte varför, men jag faschineras så av dem. Danskar alltså. På ett bra sätt.

Annat jag kollat på:

The Killing. Mmm såhär jäkla långt efter alla andra pga sist på bollen. Men det skäms jag inte för .
Bara pytte.

 

Det jag stör mig på överlag:
Machokulturen stör mig NÅTT ÖVERJÄVLIGT just nu *dunkar huvudet i väggen och vrålar* Men det är bra motivation eftersom jag nu har uppgiften och förmånen att fostra en liten, liten pojke till att aldrig behöva känna att han måste ta till våld när känslor bubblar upp inom honom, utan att det ska vara fullt naturligt att prata eller gråta och framförallt bearbeta på annat sätt än genom primalbeteende. 

 

Det söker jag efter:

 

 

En Monstera-växt pga har sett den i coola magasin och hos inredningsbloggare och som den lättledda lilla lammunge jag är, när det kommer till inredning, bara känner ATT JAG MÅSTE HA EN *pintrestar maniskt ett Monstreta-board*



Det jag längtar efter mest av allt under 2014:
En någolunda stabil ekonomi (hej företagslivet) samt massa roliga uppdrag åt företaget. Och SOMMAREN! Aaaah vad jag längtar. Till stugliv och semsterveckor (fast hej igen företagslivet) men ok - semsterVECKA. Eller semesterDAGAR. Eller.... Vi fokar på saker en kan göra utan att vara jätteledig. Som att sitta en solig kväll, med ett glas rosé och grilla sparris och kött över brandgula kolbriketter. Den härliga klyschan längat jag till. 

Och bara solkyssta ben, ljusa slingor i håret, ljumma kvällar och myggor, solsvedda axlar och hela underbara skiten.


 

Varsågoda för sommarbonanzan.




Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Vilket fint inlägg (fint att läsa och titta på). TACK för kanonlistan! Min dator är stationerad i köket till följd av plugg och jag känner att den listan kommer att gå på repeat under renskrivningar, diskande, matlagning och drickandet av otaliga koppar kaffe.

2014-04-04 @ 23:19:19
Postat av: Gunilla'bonusmamma'

Vilka goa bilder.Längtar till sommaren jag med,o härliga Danmark mitt kära andra hem

2014-04-05 @ 00:08:54
Postat av: jenny - gravid & mammaliv i Nashville

Du skulle typ tuppa av av Machokulturen här "in the south". FY vad vidrig det är. "Män är män", de kan vara drägg, de ska lära sig skjuta vapen, de ska se på sport & dricka öl bla bla. AHHHHHH!!!! Blir tokig. Jag ska uppfostra en känslosam liten tott som aldrig kommer känna att han behöver ta till den där hemska fasaden för att passa in eller vara en värdig människa.
Du är fö. inte sist med The Killing. Jag har ej sett ett enda avsnitt. Så näst sist! Inte lika skämmigt.
Ha en fin helg!

2014-04-05 @ 15:43:06
URL: http://jennybenny.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback