Svajig service och rätt kontakter

 

Hej alla äggätare! Och ni andra också såklart.

Hoppas ni har en fin påskhelg och att ni som jag har fått åtnjuta Sveriges bästa sida, den med sol och t-shirtväder. Dessutom tänkte jag nu levera världens stämningshöjare till er helg - ett nytt avsnitt av Moa & Matildas podcast. Tjohej!

Den här veckan pratar vi bland annatom service. Moa har haft oturen att möta så himla dålig service det senaste. Tjuriga expiditer, otrevligt bemötande ja hela den balunsen ni vet. Vi pratar också om det här att ha rätt kontakter, behövs de för att komma någonstans eller kan en klara sig fint ändå? Om kvinnor på podcastoppen, förnedrande anställnigsintervjuer och sist men inte minst de OTROLIGA skamsköljningarna som svepte in över mitt liv i veckan. Iiih. Kan typ inte ens tänka på det ännu. 

Ni hittar oss som vanligt på iTunes, till Androiden om du har en sådan, eller direkt här på bloggen. Dessutomhar vi en snajsig Facebooksida ni kan klicka gilla på för att ta del av mer av oss under veckorna. Vi finns också som två ivrika aktörer på instagram. Jag hittas på @oprofessionell2

Hoppas ni gillar avsnittet! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback