Sorry-lorry asså.


Här blir inga bloggmästerverk skrivna. Det kan bero på att vi i dagarna tre firat vår ettåring med den ena balunsen efter den andra och liksom typ inte suttit ner ordentligt sedan i torsdags. Men vi har haft trevligt, det kan jag inte påstå annat. Ian har blivit överöst med presenter som det sig bör på födelsedagar. Titta bara vad generöst det var igår:

 
Dessutom ligger det en halv förmögenhet i hundralappar i olika kuvert som väntar på att förvandlas till några väl valda Mini Rodini-outfits. ... eh jag menar givetvis SPARAS till viktigheter som eventuella körkort, nödvändig kurslitteratur eller första besöket på Ikea nån gång om typ 18 år. Gi-Vet-Vis menar jag det.


Födelsedagsbarnet själv har de här dagarna mest roat sig med att bita på papper, smycka ut sin huvudknopp med presentsnöre samt kaxigt spatsera runt bland gästerna. För han har verkligen fått kläm på det här med gåendet nu. Kul!

Men givertvis också fullkomligt livsfarligt. Som igårkväll tillexempel, när han efter att i ena sekunden suttit snällt vid min ankel när jag bäddade, vips stod och balanserade på ravinens yttersta kant och klappade händerna - dvs på översta trappsteget till svärisarnas vindlande trappa *ispil i hjärta* Så nu gäller det att ha koll. Supermegajättestenkoll precis hela tiden. Inte kul.


 







Kommentarer
Postat av: Malin -Änglamamma och gravid

Hahaha! Rolig du är! Såklart det ska sparas! ;)

2013-09-08 @ 10:54:47
URL: http://josefinaelma.blogg.se
Postat av: 2-barns-mamman

Härligt att bli firad i dagarna tre :-) Som sig bör när man är 1 naturligtvis!
Hu så otäckt när dom blir så snabba! Dags att ta fram ögonen i nacken och snabbeskorna så du kan se jämt och hinna fånga upp ;-)

2013-09-08 @ 23:09:13
URL: http://askmolnochrosaludd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback