HELGFÖRSUMMAD


Ja, lille blogen. Du har verkligen varit utanför i helgen. Inte en sekund har jag ägnat åt dig under de 48 timmar som går under namnen "Lördag" och "Söndag".

Här följer anledningarna:

1. Fint väder
2. Inga fler anedningar

Vi gick ut i fredags eftermiddag, och sen kom vi liksom knappt in igen. Eller, undantagen var mat och kalas, men annars har vi hållt oss under himlen. Fast eftersom vi inte har någon egen trädgård att tulta runt i har vi förflyttas oss komunen runt som ett kringresande cirkusfölje. Vi har alltså knackat på en hel del dörrar och undersökt om folk vi känner har hjärta att förbarma sig över oss trädgårdslösa stackare. Vilket de ofta har.



Dessutom bor barnens farföräldrar granne med Paradiset, så där har vi ju hängt en hel del om en säger så. Alltså, klippkort i paradiset = bra grej.
 
 
Sen har vi också besökt en himla massa sandlådor och grävt, skyfflat, bökat, rafsat och påtat. Vår yngsta älskar nämligen allt som har med konsten att vända sand att göra. Vi tror också att han någonstans har snappat upp det gamla säget att: "Lägg 10.000 timmar på något och du blir expert på det". Och eftersom det går 8765,81 timmar på ett år (googla och se att det stämmer) verkar han sikta på att iallfall vara klar med dessa till sin treårsdag och då kunna titulera sig grävexpert. Att det blir först till treårsdagen beror på att hur gärna han än skulle vilja göra grävning till sin heltidssyssla så menar hans föräldrar enträget på att en faktiskt måste sova, äta och värma sig lite mellan grävtagen. Jäkla tråkmånsar till föräldrar alltså.



 
 






Kommentarer
Postat av: Anonym

söte Ian

2013-10-15 @ 10:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback