Hej på er


Måste börja med att säga: sorry lorry alltså. Inte sedan i torsdags har jag klickat upp ett litet inlägg här på www. Dålig stil. Jag förstår att ni blivit otroligt oroliga när vi annars hörs av rätt frekvent och sedan helt plötsligt: tystnad. Jag kan riktigt se katastrofrubrikerna ni satt upp för ert inre BLOGGARE FÖRSVUNNEN, LÄSARNA VÄDJAR OM HJÄLP "HAR NÅGON SETT MATILDA?" Och sen en bild på mig:

(<---- med fördel sidobilden därborta <----)

Men försvunnen var jag ju faktiskt inte riktigt. Nä. Ibland får mitt irl-liv (ja för jag har faktiskt ett sådant) bara mig att bli lite utpumpad och trött och inte alls så välfunnen och rolig som jag liksom vill ge sken av att jag är här i bloggen. Därav den lilla pausen.

 
Har istället för att blogga bla. bakat lussebullar. En hel drös med perfekta gyllenkula små katter. Oj oj oj ni skulle sett... Jag gjorde lussebullssmet för ett helt kompani! Tre hela pannor med bullar och... Eh? Va? Vadå inte bakas i pannor av smet? Plåtar och deg säger ni? Eh. JajajajaJA jag kan ha köpt dem och låtsats att jag bakat dem. Om det nu ska va SÅ JÄVLA PETIGT.


Sen har vi byggt ett jättefint pepparkakshus. Jag satt uppe en hel natt och fnulade på olika inovativa designer innan jag slutligen i ett kreativt rus lyckades frammana det här charmiga kråkslottet. Alltså det var lite knivigt att passa ihop alla perfekta pepparkaksväggar med kristyr och... Vadå? Inte pepparkakor säger ni? .... Eh. Jo? Men vadå "ser att det är av kartong"? Tråkmånsar. OK DÅ. Det ÄR av kartong. Och ja, jag kanske tog åt mig äran av någon annans jobb när jag påstod mig ligga bakom designen. Ni kan ha rätt. Men Iris blev imponerad iallafall. Och så länge jag är en gud i mina barns ögon är jag nöjd.

 
Och på tal om det, att vara en gud i någon annans ögon, har vi varit och sett Alex Schulmans "Älska mig"-föreställning. Alltså den var så himla bra (för att verkligen använda mig av mitt mest gedigna ordföråd). Jag både skrattade och grät. Mest skrattade jag så jag grät. När Alex pratade om att vi samtidsmänniskor faller handlöst genom det enorma slukhål som sociala medier är med twitterflöden, bloggar, facebook, instagramkonton och att vi allt mer lever genom våra smartphones och liksom brölar ut mot alla de andra människorna som sitter med näsan mot skärmen: SE MIG! ÄLSKA MIG! höll jag verkligen verkligen verkligen med, och bestämde mig för att leva ett liv utan att vara like-beroende och räkna min framgång i followers.

Sen tog jag upp telefonen, knäppte en bild som sa: "Sitter på bästa platsen i salongen och njuter av @alexschulmans fantastiska föreställning." la ut den på insta och väntade ivrigt på likesen som jag visste skulle komma. Vadå, jag är väl inte mer än människa? 







Kommentarer
Postat av: emma

Vi har allt saknat dig !!

2013-11-24 @ 14:38:00
Postat av: Lois/ohemul

Jag kan inte nog poängtera hur mycket jag Älskar Din Blogg (speciellt då du uppdaterar).
Du är verkligen helt jäkla awesome!
Kram!

2013-11-24 @ 19:53:33
URL: http://ohemul.blogg.se
Postat av: Bella

Jag måste bara berömma dig för ditt sätt att skriva. Din blogg är verkligen originell och nytänkande och jag älskar det!

2013-11-24 @ 21:35:55
Postat av: Bella

*orginell menade jag såklart! Kram

2013-11-24 @ 21:37:56
Postat av: Sandra

Mäh! Hur fint hus??? Hur gör man?

2013-11-26 @ 16:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback