Vissa dar.


Pju-hu! Ojojoj. Ni vet, vissa dagar... Vissa dagar som bara går i ett och ändå får en inget gjort. Nada liksom. Har inte satt ner min arma bakdelen en endaste sekund idag, förutom på bussen till vårdcentralen för omlägg av Iris bandage, men trots detta vadar vi i skräp och smulor upp till knävecken, barna grinar i kano medan lunchen torkar in i grytorna.

Men ingen läpp hängd här inte. Här kommer dagens bildskörd:


I väntan på bussen till Vårdcentralen mumsade Iris knäckebröd och fick för sig att det var något att dokumentera för eftervärlden. Ba sådär "Aaaaaaaaaaaaaa".



Och efter det fjärde besöket hos doktorn på fyra dagar tyckte Iris att vi sjukhusveteraner var värda lite materiell belöning. Magazines it was! Jag valde ytligheter medan Iris valde skönlitterärt.



Sedan hängde vi på stadens resecentrum ett slag pga hällregn och jackbrist. Det gick så långt att familjefadern fick väcka upp sig själv, sin arma och nyborrade tand samt lillbrollan Ian och komma oss fagra möer till undsättning. Under tiden gjorde vi värsta kändisspaning på denne livsnjuteriexpert. Ärende i Skövde: Oklart.


När vi sedan blivit upplockade och hemkörda i bästa diva-style, tog vi oss ett näringsrikt mellis. Vem sa att vi i den här familjen inte också behärskar konsten att livsnjuta extremt? Nåja, det är faktiskt en hallonbåt där i mitten. Orörd förvisso, men ändå.


Och sedan rasade dagen vidare i full-fart-tempo ända tills kvällningen kom och sista lektåget gick. Tut tut i säng!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback