Bloggproblem och terapistädning.


Ett hej från ett söndagsbökigt hem! Idag känns det allmänt lite blä. Det händer skitgrejer i min närhet just nu som tar upp mycket av min tankeverksamhet och energi. Tankar och problem som är oblogg-kompatibla, både i den grad att jag haft svårt att tänka på annat i helgen och blivit allmänt depp, samt att när en tänker på sånt blir det svårt att hitta roliga och bra grejer att skriva om här vilket gör att det är glest mellan inläggen. 
(ora er inte för mig, mina barn, eller Jocke för vi mår alla bra)

Sen har också bloglovin fått för sig att det var dags att knäppa ur totalt, så när jag väl har skrivit nått här så syns det inte där? I dagarna tre har inläggen konsekvent vägrat att dyka upp i feeden. Också skit, men inte riktigt lika farligt. Bara lagom i-landsstörigt. Ja, ni fattar grejen.

Lelle blöggen har alltså dubbelbestraffats å den milda grad i helgen, stackarn.

Däremot har hemmet mitt fått sig en rejäl omgång på moppen. Alltså städmoppen. Jag, sveriges i vanliga fall stökigaste person, funkar så skevt att när livet tappar lite fotfäste så kontrollerar jag det genom att typ städa, rensa, greja och plocka. Aldrig har mitt hem varit i det fläckfria skick som under vissa kriser och dippar. Det är ju alltid nått får en ta och säga. Sedan att jag hade föredragit andra hållet om är en annan sak.



Fast bäst tröst en jävla skitddag är ändå lukten i nacken hos lelle och kramar från stora. Det och rengöringsmedel.




Kommentarer
Postat av: Sanna

<3

2013-05-06 @ 10:15:05
URL: http://ensvartko.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback