17e, 18e, 19e - en helg i bilder.


Eftersom jag detoxar sociala medier och andra cyberspacehäng på helgerna har ni kanske märkt av tendensen att det blir lite tyst här inne under veckosluten. Här har ni helgen samanfattad:





Började den som ni vet med poddinspelning. Här får ni en inblick i hur extremt NÄRA vi sitter när vi poddar. Våra knän nuddar alltså varandra. Urtrevligt för en kontaktsökare som mig.



Sen kom jag hem till de här nybadade trollen och avlöste barnafadern från hans pass. Sådeles kastade han sig in i bilen och drog 10 mil västerut för att förlora en fotbollsmatch. Vi har alla våra intressen osv.


På lördagen var det dags att fira min i princip nyfödda kusin som plötsligt fyllde 18 år. SAY WHAT?! *bläddrar nostalgiskt i gamla fotoalbum* Iris fann sig tillrätta direkt och hittade fyra nya vänner att spela fotboll med tills luggarna var lockade sig av svett. Till 21 höl hon hov, sen däckade ca 15 sekunder in i bilresan hemåt.



Söndagen förflöt otroligt lungt och icke-dokumenterad på bild. På kvällen satte vi oss på rumporna i soffan och tjoade för fulla halsar "Heja Sverige friskt humör det är det som susen gör" och visst gjorde susen att vi knep ett VM-guld tillsist. Hurra! Det tyckte Ian, den lilla sömnvägraren, var så himelens roligt att han mitt i ett asgarv föll bakåt på en kudde och började snarka. Dubbelvinst!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback