Idag kan vi prata om igår.


Jovisst kan vi väl göra det. Men det finns inte så mycket att säga bara. Men jag kan nämna att Ian förvandlast till världsmästare i handklapp. Klappetiklappedi-klappklapp låter det när hans små handflator slår mot varandra och så kikar han sig omkring på oss andra och när vi gör likadant drabbars han av tokflabbet. Lägger sig på golvet och tjuter av skratt. Antagligen tänker han nått i stil med: "Dumma spån. Jag kan få er att göra vaaaad jag vill! hahahaha"

Sen kikade vi runt i en färgaffär och provade på det där med beslutsångest ett tag. Kul syssla. Iris ville gärna måla hela hemmet i en färg åt det mer neongröna hållet medan vi vuxna kännde mer njaaaa åt den idén. 



Och sedan valde Iris mat och då blev det KakDonlas (McDonalds). Såklart.



Och sen var det ju liksom inge mer. Men då har den ju prövat på det där om att blogga om en egentligen totalt ointressant dag på ett totalt ointressant sätt. Nång gång ska ju vara den första... hehehehe (eftersom jag annars fyller spaltmeter dagligen med extrema intressantheter menar ja jööö).






Kommentarer
Postat av: Lina

Allt du skriver om är ju intressant, självklart! Du skulle nog få den mest ointressanta texten till en mycket rolig läsning! :)

2013-03-28 @ 15:42:32
URL: http://undradejust.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback