"Ska ni inte podda snart?"


Under helgen och veckan har jag fått den här frågan typ cirka jättemånga gånger. Och svaret är givetvis:
JO! Det ska vi. Från början var planen att göra det förra veckan, sedan blev det ny plan på måndag och sedan på tisdag och nu... ja nästa vecka.

Det är ju så att det inte bara är Moa och jag som bestämmer poddscemat. Nänä. Pga pågående familjeliv har vi också blandat in fyra ungar och två livskamtarer med vetorätt. Det är liksom inte så att jag kan säga: "Moa, vi ses på måndag kl. 10" och sen räkna med att stå i hennes tambur vid sagda slagna klockslag. Nej, det är nästan alltid nått barn som typ drar på sig blodförgiftning, eller monstersnuva, akut sovvägran eller gap-och-skriksjukan en kvart innan. Det kan också vara så att någon av oss måste hämta tidigare på förskolan pga ont och nån annan tydligan hade lovat att åka till leklandet med en tvååring som redan packat lillväskan. Det kan också vara så att någons sambo glömt bort sin psykologitenta och ba måste rusa iväg på stört eller har  fotbollsmatcher som ska spelas. Nån annan måste jobba både dagar och kvällar i ett schema en måste vara typ jobbschemesforskardoktorand för att kunna förstå sig på.
Så det är inte lätt.

Men det går.

För nästa vecka är det spikat. Med dubbla spikar! Då kommer inget emellan oss och poddelodden - så håll ut you poddlovers! 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback