Bestyr en tisdag.

 
Cheinare cheinare!
 
Idag har regnet öst ner här över götalands slätter och vi har liksom blivit kvar inomhus. Som ni förstår är detta inte riktigt optimalt för springiga ben och sprittande gräsmattefötter. Nä, inredning och planlösning får verkligen bekänna färg en väggklättrardag som denna.
 
Men vad gör väl det när vi har en inbokad minisemester på tu man hand (Ja. Eller på tre man hand för att vara exakt) med vår dotter, Joakim och jag. Imorgon bitti drar vi nämligen ett tåg ner till götet och checkar in på hotell, och den gode Ian får snällt stanna hemma. Och ni som här i fasa plockade upp närmsta smartphone och googlade "socialförvaltning+Skövde+akut" kan lugnt lägga ifrån er den igen. Det går ingen nöd på Ian. Han checkar nämligen i samma stund in på Hotell Farmor över natten. 
 
Det ska bli så fantastiskt att få ägna all tid, och framför allt all energi och tålamod, åt storfjunet några dagar. Det har ju knappt hänt sedan Ian gjorde entré i framstupa kronbjudning för drygt ett år sedan, den lilla uppmärksamhetstjuven.
 
Iris fick ikväll ansvara för packning av sin egen väska. Saker hon tyckte passade du sådär jättemegabra att ta med sig:
 
4 mjukishundar
1 ficklampa
1 mössa
3 kritor
2 kronor
1 gummistövel (hands up, det är ju ändå gbg)
1 linne, model fläckigt
samt 1 lillebror (fick ej plats, samt skrek "jobbigt")
 
Så nu ligger ett pirrigt litet lockhuvud inne i sängen och försöker somna. Inte det lättaste alla gånger. Inte det lättaste alls.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylle

IRIS <3<3<3<3

2013-08-02 @ 22:19:33
Postat av: Johanna

Åh, jag bara älskar det här, att läsa din text.
Aldrig någonsin har någon fått mig på så bra humör genom text som du, eller ja - speciellt Iris, gör.
Vi vill typ vara med er, hela tiden.
Jag ser fram emot en "lekdag" där Iris smittar av sig personlighet på Cornelia, Ian som gärna får ge lite av sina knubbiga ben och armar till Clara, låta våra män tjöta ihop en vänskap och sen låta mig ta ett glas vin och en cigg med dig på balkongen!

Vilken bra dag va? *Vi längtar!!!
Hej så länge!

2013-08-10 @ 23:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback