Pyssel och pod

Konnichiwa vänner! 24 timmar utan att vi hört av varandra - det får verkligen inte bli en vana. Men vad har jag då pysslat med ute i det reealla livet under tiden? Det kan en verkligen fråga sig. Tur då att jag har dokumenterat det för er att ta det av som en Bra Bloggare™.

Vi har arbetat hårt med att få till den där omtalade julkänslan hemma. Tycker faktiskt att vi har lyckats förvånansvärt bra i år. Är speciellt nöjd med min lilla kristallök hyacintstyle. Jag tog bara en helt vanlig liten hyacint, sköljde av all ofin jord och puttade ner den i en liten gnistrande glasburk. Klart! Fint!



Ian har dessutom bidragit till stämningen genom att bringa hem sitt livs första egenpysslade pynt. Om mitt hjärta gick i tusentals sentimentala kärleksbitar då jag framför mig såg hur han duttat lim, petat dit de finaste paljetterna och strösslat glitter på toppen? Svar: Ja.

 
Sen har jag och Moa varit tokeffektiva på poddfronten. Nu när vi bara har en liten praktikant kvar i firman, då Ian förpassats till förskolan, är det ju också bara ett barns sovschema att ta hänsyn till och planera inspelningen utefter vilket har gjort hela den cirkusen otroligt mycket lättre. Dessutom har Moas Mini skött sig exemplariskt nå jävulsk det senaste. Så pass bra att vi funderar på att ge honom ett månadens-medarbetare-pris till julfesten. Fast jag lägger också en röst på Moa pga att hon alltid utfodrar mig med frukost ur eget skafferi eftersom jag alltid "glömmer att äta" innan jag kommer. Orsak? Kolla liksom:

 
Fikonmarmelad, brie, ädelost & pepparkakor. TILL FRUKOST!
Vem skulle då inte "glömma" att äta en torr skogaholm med smaklös ost i hallen? En smart en.

 


 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josephine Foto

Ja en hade ju med all säkerhet lämnat limpstumpen på byrån alltså!

2013-12-05 @ 12:55:10
URL: http://fotografjosephine.blogg.se
Postat av: Hlagerstedt

Fikonmarmelad och brie kan ju va bland det bästa som finns i matväg!

2013-12-05 @ 18:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback