2013 - en sammanfattning. Familj, karriär & annat fantastiskt


Igår värmde vi upp med hemma-hos-bilder. Idag går vi på viktigheterna. Det där som vi fyllt året med och sparar i innersta hjärterummet till vi blir gamla och möjligtvis glömmer bort det högst ofrivilligt.

 

Januari: Vi landade lite i det här med att ha två barn att hålla koll på. Det tog sin lilla tid, men Ian hjälpte till på bästa sätt. Jocke knallade åter igen och satte sig i skolbänken med målet att bli undersköterska. Så himla stort för en fd. skolhatare.

 

Februari: Denna månad kommer för alltid sitta fastpräntade i vårt minne som Den Stora Magsjukemånaden. Alltså, jag trodde inte att det var möjligt att var så sjuka så länge i så många vändor vi var och överleva detta med en ammande spädis, en hyperaktiv 2,5 åring och två utmärglade föräldrar. Men det gick och när mars grydde såg jag och Jocke varandra i ögonen och sade: "Klarade vi av det här kan vi klara allt - vi är SUPERFÖRÄLDRARNA!" *high five*

 
Mars: Vi skriver bröllopsinbjudningar men lever redan lyckliga i alla våra dagar.


 
 
April: Jag får ett mail från Moa där hon rakt på sak frågar om jag vill starta en pod. Det vill jag givetvis och vilken resa vi gjort tillsammans från april till idag. Jag har hittat en kär kollega och vän, driver en av sveriges största familjepoddar med 70.000 lyssningar per avsnitt, föreläser och massa annat skoj. Det bästa är att vi räknar med att 2014 blir dubbelt så bra.

 
Maj: Värmen är här och vi spenderar allt mer tid ute i svärisarnas stuga som ligger mitt i sommaridyll. Iris råkar dock ut för begynnande blodförgiftning och allvarlig infektion på mors dag och måste genast handopereras för att få ut en illvillig och ytterst otursplacerad sticka. Stackars fjunet men hon är så tapper och tar det hela som en superhjälte.

 
Juni: Sommaren är här - och vilken sommar det blev sen. Vi bor i stugan, åker på bästkustsemester och planerar bröllop som galningar.

 
Juli: Jag fyller 25 och vi säger samtigt "Ja" till varandra bland sommarblomster och lövträd. Finns det någon dag som är perfekt i mitt liv är det vår bröllopsdag. Det är varmt, det är tårfyllt, vackert, glatt och solen går aldrig riktigt ner. Vi är omgivna av nästan alla vi känner och älskar och vi dansar sedan tills en ny dag gryr.

 
Augusti: Vi har två veckors ledigt tillsamans hela familjen och vi badar varje dag. Iris fyller tre stora år och firar med trumfest och ballonger!

 
September: Även vårt lillfjun firar födelsedag - sin allra första. Jag blir ofeciellt urgammal då jag säger: "Men hallå! Stoppa tiden, jag hinner inte med" högt och får 200 vuxenpoäng utdelade. 

 
 
Oktober: Jag och Jocke åker på bröllopsresa till Barcelona. Fem dagar av sol, sangria och egentid med den jag står närmast i hela världen. 

 
 
November: Vi åker till gbg och hälsar på vänner och bor på hotell, jag lyckas ta världens hjärtevärmarbild på barnen och Ian blir en förskoleunge. Mellan varven jobbar jag och Jocke halvt ihjäl oss på var sitt håll. Årets est intensiva månad.

 
December: Julbilderna har ni redan sett och nyår firar vi idag med bubbel och fina vänner. Det strösta som hänt de senaste dagarn är upptäckten att vår podcast haft ÖVER EN MILJON unika nedladdningar under året. Waahhaw! *tappad haka uppfiskad lite snabbt* 

Sådär ja. Det var 2013 det, ett mycket fint år om ni frågar mig. Och nu önskar jag er alla ett gott nytt 2014 och hoppas att vi får ett lika fantastiskt år att sumera om 365 dagar. Över och ut! Puss





 

Kommentarer
Postat av: Kristin och hennes glin

Ett fantastiskt år minst sagt :)
Gott nytt år!

2014-01-01 @ 13:26:27
URL: http://kristinsandgren.blogg.se
Postat av: maria

Verkligen ett fint år :) Gott nytt 2014!

2014-01-01 @ 16:55:29
Postat av: My

Vill leva ditt liv <3

2014-01-02 @ 18:58:26
Postat av: Elin

Vilket toppenår :) Och tusen miljoner tack för att du och Moa skapat världens bästa pod! Jag älskar den! Ni är helt underbara och man blir så otroligt glad av att lyssna på er :)
Så underbart fina bilder, blev nästan tvungen att fälla en tår över hjärtevärmarbilden på kidsen :) och ni var så fina på ert bröllop!
Gott nytt år, lite såhär i efterhand!

2014-01-02 @ 23:22:13
URL: http://adjektivsteorin.blogg.se
Postat av: 32WhiteHouse-Linda

Vilken härlig sammanfattning, men jag måste erkänna att efter bilden på de sovande små glömde jag resten...

2014-01-03 @ 22:58:54
URL: http://32whitehouse.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback