PODDTISDAG!


Hallå poddvänner!
Nu finns ett sprillans nytt avsnitt av Moa&Matildas podcast uppe på iTunes, till Android och här på bloggarna. Äger ni någon typ av appelmediaverktyg skulle jag föreslå att ni går in på Podcasterappen och lägger till oss som en prenumeration på direkten, på det viset kan ni omöjligt missa något av det vi gör. Till Android finnes säkerligen något typ av liknande upplägg, även om vi inte är helt på det klara med det ännu.

Men det går givetvis också bra att lyssna här på bloggen, eller på Moas, vilket ni än föredrar. Bara ni lyssnar så att säga. Den här gången catchar vi upp lite efter vårt lite ofrivilliga sommaruppehåll. När laddningskraften hos Moas datorladdare gick i graven, samtidigt som småbarnschemat blev otroligt hektiskt då stans förskolor så fräckt bestämde att semesterstänga, då blev det helt enkelt för mycket för lilla podden att mäkta med.

Men nu är vi på banan igen, och hoppas att kunna punga ut ett avsnitt var 14:e dag. Typ.

Dagens poddsamankomst kändes lite som det gjorde att komma tillbaka till skolan efter sommarlovet ni vet. När kompisarna var brunbrända och fem centimeter längre, hade varit på kusten i flera veckor och blivit kyssta av mystiska främlingar som nu skulle skicka brev "vaaaaarje dag". Jo du, tjena.

Anyway. Vi snackar magiska bröllop, möhippor, mjölksyra, nervösbajs, trånga campingstugor, blocketgalningar, vindsföråd och trasiga bilar. Woop woop!





 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna - en svart ko ger också vit mjölk

Märks att ni blivit varma i kläderna nu tjejer! Inget oprofessionellt här inte! Snyggt jobbar :)

2013-08-06 @ 21:29:24
URL: http://ensvartko.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback