Allmäna pysslerier 10/4 2013.


Helloooooo! Idag har vi bara stilla pillat med vårt. Jag och Ian hämtade storfjunet vid 14 och fick då två tomtebobarn i vagnen, klädda för vår men mitt i en isstorm vad det led.



Väl hemma tog jag och Iris var sin festis och slog oss ner i soffan. Eller... festis och festis... Kallar man verkligen de här för festis. Man kanske säger Smakis? "En smakis tack?" Nä, det är ju sånt Ian pysslar med -smakisar. De här är iallafall mycket godare än de andra. Smakar mycket mer fruktit, som på riktigt?

Och nu: totalt ovärt svammel om fruktsaft slut.



Jag och Ian var iväg en sväng på eftermiddagen och hälsade på mostrarna och mormoren. Barnens alltså, inte mina. När jag kom hem hittade jag Iris här, lyssnandes på Black Ingvars versionen av "Här kommer Pippi Långstrump" vilken en kan lyssna på här om en är intresserad, vilket jag utgår från att ingen egentligen är.



Men. Nu sover stora och lilla sitter på toagolvet och klappar händerna åt pappa som "sitter lite högre upp", om ni förstår vad jag menar. Då tänkte jag ta mig tid till sånt man var lite bättre på med första barnet. Skriva i den här typen av böcker tillexempel:



Iris bok är en rejäl lunta med datum, klockslag, hårlockar, krypbilder, semesterbiljetter, längdtabeller, utförlig info om första tanden och fotavtryck i olika färger för olika månader. I Ians står det typ: "Hej! Jag föddes den 5/9 -12. Det var kul". Kan ju hända att det blir lite dålig stämning nån gång i 18-årsåldern då Iris har en hel bibel med ca 8 testamenten om sina första år och Ian bara typ en Pixi-bok.





Kommentarer
Postat av: yasmine modell mamma och fru

önskar dig en fin kväll
kram

2013-04-10 @ 21:27:42
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
Postat av: Steffan Johanson

Är de röd-vita mössorna tjabba tjena? Har liknande till min prinsessa.

Svar: Nä... Den ena, den minsta, är från kappahl medan den andra är från polarn :)
OPROFESSIONELL

2013-04-10 @ 22:30:19
URL: http://blogg.kasino.se/
Postat av: Jonna

Fy vilket dåligt samvete jag fick. Inte ditt fel förstås! Det behövde tydligen väckas.... Min lillskrutta har en alltför tom mina-första-år-bok. Brorsornas är mycket mer välfyllda och det är ju inte sååå lyckat... Får nog ta lite diktande till hjälp för att lösa det där dilemmat med minnet. Tack för påminnaren, även om den var jobbig :)

2013-04-11 @ 00:29:38
URL: http://www.idealisten.blogg.se
Postat av: J

Haha, ja småsyskon blir faktiskt sura för sådant! Jag var strategisk nog att fylla i B's bok ytterst sparsamt, hehe. Men S, jaaa...

2013-04-11 @ 07:11:39
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

vilka fina mössor barnen har :)

2013-04-11 @ 07:46:58
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Gabriella

Åh vilka mysiga bilder :)

2013-04-11 @ 11:12:37
URL: http://morningmoments.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback