Förskoleproblematik.


Jag har ett stort problem med Iris förskola. Skitjobbigt och ingenting jag kan försöka ignorera.

Om pedagogiken inte faller mig i smaken? Nej gud nej! Absolut inte det, supernöjd på den punkten!
Om personalen är problemet? NEJ NEJ NEJ! Både jag, och framförallt, Iris ÄLSKAR dem och de är så duktiga och underbara!
Om maten är dålig och halvfabrikerad? Nej, den lagas från grunden av en jätteduktig kock som lyssnar på barnens önskemål.

Men jag önskar ju att någon tänkt tanken: "Nu när vi byter ut vårt gamla slitna staket runt gården måste vi tänka på att Iris mamma, hon den där kättekorta 157centimetersbruden, kanske kommer få lite svårt att öppna den nya helt sjukt höga grinden..." och liksom ställt ut en liten pall eller nått åt mig.

Säkerheten först, absolut! Men jag måste nästan slänga in en brasklapp om att jag kan bli 15 min sen vid lämning/hämtning. Och att om det står en liten kvinna på innegården när ni går ut och leker vid 11, bry er inte om henne. Hon är på väg ut. Bara hon får upp haspen först.


Kommentarer
Postat av: Maria

Haha=)
Jag är en helt ny läsare som hittade hit av en slump, och jag älskar redan det jag läser =)
Vi har en likadan grind på förskolan jag jobbar på, jag är visserligen 3 cm längre än dig, men jag har också väldigt svårt att få upp den där grinden =)

2012-11-21 @ 21:35:38
URL: http://MLilja.webblogg.se
Postat av: Denise 23 - mamma till Kevin 6 och tjejen i magen

Hahahaha, helt ärligt så hade jag exakt samma problem med min sons förskola! inte nog med att de hade en yttergrind som var svår att få upp, de hade även en grind som man var tvungen att öppna när man skulle in på småbarnsavdelningen också, och med mina inte allt för kraftiga armar och med mina 153 cm så fick jag kämpa riktigt länge innan jag kom in de första veckorna. =P

Men tro mig, grinden blir lättare att öppna med tiden, och jag ville tro att det hade att göra med att jag fått sjukt starka muskler och inte att göra med att grinden helt enkelt blev lättare att öppna ;)

2012-11-21 @ 21:48:05
URL: http://familyportrait.blogg.se
Postat av: Diana Willman Göransson

haha sköna du!

2012-11-22 @ 14:15:00
URL: http://levelup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback