What's up?



HEJ ALLA COOLA KIDZZZ SOM SKA UT OCH RÖJA IKVÄLL!

Själv ligger man och pillar sig i naveln (den är grund nu vill jag lova), finslipar konsten att göra just ingenting och väntar på att hungern ska slå till.
Då ska jag nämligen beställa kebabpizza! Smack slurp bit slit tuggtugg. Känns lite spännande då jag aldrig ätit pizza själv (?) i hela mitt snart 24-åriga liv. Som en oskuld som ska tas. Som ett nytt kapitel att skriva. Som en milstolpe i livet. Öh, ja, eller så är det bara pizza. Som det brukar va.

Sumering av dag: Bra. Lite blåsig, men solig. Lite kall, men ändå med sommarfeeling.
Saknaden efter Iris känns som små röda myror som ibland biter. Obekväm när det sticker till men hanterbar, snabbt övergående och framför allt nyttig. Behöver vara lite själv. Ligga med benen högt och somna när jag vill (tackar i tanken svärisarna för områdan av barn flera gånger i timmen).

Sambo med svensexeobjektet, kom nyss förbi för 20 minuters uppehåll medan de andra fixade "mycket viktiga grejer". De skrattade i mun på varandra, drack wiskey och peppade inför kvällen. Kändes som de hade en mycket bra dag, och vad annat kan va när man är 25, i sällskap med 8 andra män med bärs i kroppen och det goda livet i tankarna. Framförallt med fallskärmshopp i minnet, paintbollmärken över hela kroppen och utekvällen runt hörnet.
Lite avis blev jag allt. Den som ändå kunde ta några småbärs, dra på sig smalejeansen till höööga klackar och spraya upp håret galet snyggt för att vara redo att göra helkväll på stan :')

Fast nä. Min kväll är bättre ändå.
Och nu har jag visst suttit av 15 min av alldeles för dyrbar själv-hemma-tid.
Vi hörs när vi hörs, ses när vi ses.


Bra musik. Bra serie. Bra lektyr. Inte så bra, men sommarfint, nagelack.


Och så min lilla-stora kompis jag köpte för 49:- nyss. Mums!


/Zlapparn

(ist för Zlatan)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback