Tell her she's the light of the world.

 

ALLRA BÄSTA OCH TROGNASTE LÄSARE.

Tack för att ni står ut med mina perioder av frånvaro och fortsätter vara inne och kika här ytrots att jag ibland är en kratta på att uppdatera. Min ursäkt till er den här gången blir att vi har varit sjukt upptagna med kärleken den här helgen. Oj, vad klyschigt tänker ni nu... BUT HOLD YOUR HORSES!
Vi har nämligen varit på bröllop, och inte vilket bröllop som helst, utan världens vackraste genom tiderna. Joakims allra bästa vän Max, som reste till Austarlien/NyaZeeland för snart fyra år sedan och blev kvar och fann kärleken kom hem för att gifta sig i Sverige. De ni.


Max & Gemma blev ett under lövtak och segelduk i lördags. Och dansande tog de sig an äktenskapet. Jag har nog aldrig känt en så stark kärleksupplevelse som utomstående, och klumpen i halsen blir lika stor varje gång jag tänker på Max lite flummiga:

- YES! JA! I'DO! HEHEHE...

 

Ännu vackrare att tänka på är att Gemmas släkt och Max och Gemmas gemensamma vänner har rest jorden runt, ända från Nya Zeeland och Australien, till Sverige och Torsö för att närvara vid vigseln. 

Så stark är kärleken om man finner rätt.

Fotograf: Malin Johansen



Kommentarer
Postat av: Anouk

Men ÅÅH! Ni e så jävla snygga:D Och vilket enkelt underbart bröllop. jag tror inte på bröllop MEN OM det ngn gång skulle bli av skulle jag också vilja ha det sådär enkelt och lätt liksom.

Svar: Tack. Vi gjorde vårt bästa dagen till ära.Nä. Jag har också haft mina tveksamheter genom åren, har svårt för det där "nu äger ni varandra, plikter och tills DÖDEN SKILJER ER ÅT" osv.

Men det här, ja det var helt enkelt underbart! Kort och oreligös vigsel med bara kärlek och vänskap som innehåll. Magiskt!
Tilda

2012-06-19 @ 14:41:32
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Katta Kvack

Åh så fint! Så skulle jag nog också vilja ha det!

Svar: Ja, var man inte sugen innan så blev man det nu. Superfint :)
Tilda

2012-06-19 @ 16:01:48
URL: http://kattakvack.se
Postat av: Firre

men åååå vad fina ni var och Iris smälter man ju för!! vilket charmtroll ni har :D

Svar: Ja, Iris är en go'bit på många sätt.
OPROFESSIONELL

2012-06-20 @ 13:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback