Hey, soul sister.



tja tja. Jag är medveten om att det är lite dålig aktivitet på bloggen. Jag får lite dåligt samvete eftersom ni är många fina som går in och läser och kollar läget varje dag. Och så hör jag inte av mig. Dålig stil... Av mig.

Men, idag tar jag det stora steget emot att bli en "riktig" bloggare. Tada! Jag presenterar ett inspirationskolage. (HERREGU!) Och det handlar till och med om något så ytligt som utseende. (KÄRA NÅN!) Vad händer? Kommer det här förvandlas till en modeblogg? Kommer jag go bananas på saloger och fixa långa extensions och jättestora rosa plutläppar? Kommer jag hädanefter slänga mig med uttryck som "Is it HOT or NOT" eller "*CravingZzZ*" eller "idag besökte en urmysig liten vintagebutik"? 

Eh, troligen inte. Det känns varken jag eller särskillt 2012. Jag tänkte bara delge er mina drömmar om ett coolt hippie-punk-rock-soul-utseende. För drömma, det kan man alltid göra.
Jag är medveten om att halva 2012 kommer att gå åt till att se ut som en gigantisk boll på två svullna ben vita ben, och en punk-hippiestil på det känns bara eh a... withe trash. Men i mitt huvud är jag vackert brunbränd, lagom fyllig och har en perfekt bebismage som snyggt går i ett par lagom korta jeansshorst på ett mycket klädsamt och inte alls trångt och korvigt sätt.
Sådäså.



Kommentarer
Postat av: carolina -bakar bebis i magen & cookies i ugnen

Haha, jag kan bara ha jeansshorts på det korviga sättet! ;) Därför kör jag jeanskjol istället ;)

2012-02-26 @ 10:22:15
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Camilla

Snyggt! jag gillar också Maja.



Tycker förövrigt att din blogg är så bra! Både rolig och cool på någé vis ;P

2012-02-27 @ 10:51:27
URL: http://camillaedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback