Ännu en lista i väntan på inspiration till andra viktigare skriverier.


Hittade en gammal skicka-runt-till-bloggar-du-läser-utamaning från i våras som jag glömt att göra. Så jag gör den nu! Nu när jag måste ha annat att skriva om än graviditetsbesvär. Men tyvärr har jag glömt vem som skickade den... sorry.

1. Vad är meningen med livet?

Att leva det efter bästa förmåga (AAAAAAH SE UPP! AKTA KLYSCHAN liksom men ändå).

2. Hur skulle du beskriva dig själv med fem ord?
Medveten. Smart. Positiv. Lättsam. Nojig.

3. Om du bara fick välja en maträtt att äta i resten av ditt liv, vilken?
HAHAHAHA skulle den här va klurig? Nä du, listamakare då får jag allt ta och göra dig gruvligt besviken. Nasi Goreng från China Town i Skövde blir mitt val. MMMMMM fucking HUM och lätt som en plätt! 

4. Är du lycklig?
Jadå - visst är jag det!
Vissa dagar är bra, andra bättre. Vissa är skit. Men lycklig, ja det är jag ändå men inte som en konstant känsla. Jag ger inte ett skit för det där tjafset om den "totala lyckan", den lyckan finns inte. Det är ett unket säljknep för självhälpsböcker och må-så-himla-bra-föreläsare. Klart vi människor mitt i lyckan är olyckliga också, inget är konstant, speciellt inte känslor.

5. Vilket är ditt drömresemål?
Världen.

6. Har du någon oanad talang?
Jag är grym på att lagra låttexter, nästan löjligt bra, och så har jag har ett fantastiskt sinne för färg. Bra i sängen, bra på att äta choklad med andakt och bra på att fånga getingar i glas och släppa ut dem i friiiiheten.

7. Hur många barn vill du ha?
Minst tre, möjligtvis fyra om jag nu orkar att ge dem alla samma förutsättningar och precis in i procenten lika mycket kärlek. Och tvätta all tvätt, laga mat, hålla ordning på alla grejer, trösta, vagga, nattvaka, ta alla till dagis/skola, skjutsa till alla fritidsaktiviteter, hålla koll på dem, hantera tonårstrots, försvunnen på nätterna och översovande pojk-/flickvänner på ett bra sätt, fixa studentskivor, examensmiddagar, bröllop och acceptera ivägflugna barn på jordenruntresor... AAAAH! Två kanske räcker ändå... fler verkar bli min död.

8. Vilket råd skulle du ge dig själv som fjortonåring?
Sluta inte vara barn, vuxen ska du vara hela livet. Och måla inte på så jävla mycket kajal - det ser verkligen förjävligt ut!

9. Är du romantisk?
Nja... Eller nä. Det är jag faktiskt inte. Jag blir fnissig och obekväm i uppenbart romantiska situationer. Fast jag älskar att se Jocke i ögonen och säga "Jag älskar dig" med eftertryck och mena det så hjärtat värker. 

10. Vad ska du äta ikväll?
Köttbullar, spaghetti, ketchup. Så blir det när tvååringar väljer.
Jäkla dagismat... gruffar Jocke. Italienskt! menar jag på.

11.Tror du på Gud?
Gud nej!




Och nu, gör din egen du som läser, och gör mig sedan uppmärksam på vart jag kan läsa dina svar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback