Att gnälla av sig en smula.


Nä. Vet ni va.
Jag är så trött på att vara med mig själv just nu! Det känns som om jag har två jag. Ett väldigt, öö ja.. "gravidigt" och ett som är jag egentligen. Ett betydligt piggare och roligare jag.

Den ena sidan är hängig, smålynnig, söker efter förlossningstecken non stop och bekymmrar sig över att vara stor, trött, svullen och finnig. Och dessutom jävligt ful i håret. Vill bara vara ifred. Inte träffa folk, för det enda man får höra är att man är gigantisk, inte har fött än eller så skrattar nån bara åt hela grejen.
Detta jag vill helst ligga i soffan och bara vila. Viiiilaaa... Va ifreeeed.
 
Den andra sidan är jävligt rastlös, vill hitta på en massa saker, träffa folk, gå ut och motionera, är himla pepp på bebisbestyr och plockar, bäddar och tvättar med bebisprylar och kläder. Vill blogga, skriva och fotograftera och allt sånt där jag tycker är kul, när jag mår bra.

Och så kommer kroppen ivägen. Tung och värkande. Som ett ok att släpa på. Nått som håller mig tillbaka, både fysiskt och psykiskt. Skitjobbigt tycker jag att det är.
Och nu gnäller jag inte på det fantastiska att kroppen håller på att ge mig ett barn. Ett fint och perfekt och efterlängtat barn. Lillasyskonet. Nej, inte för allt i världen!
Jag är bara så otroligt otålig tills jag får min lilla unge, och tills jag får min kropp tillbaka.
Min starka, aktiva, friska kropp som jag älskar så mycket. Trots en rätt sladdrig mage och bröst som vilar lite plattare mot revbenen än förr.
Jävlar vad jag saknar den och friheten att kunna röra sig, lyfta, bära, springa, skynda sig på, gå i trappor, inte ha ont, leka med Iris och gå ut på långa promenader.

Jag saknar mig själv.
Och jag längtar så otroligt efter lilla nya nu när det är så nära.



Här skulle nån passande bild ligga och pryda skärmen. Men jag orkar inte leta i mapparna.
Än mindre ta fram kameran, eller böja sig ner efter iphonesladden. Tyvärr.




Kommentarer
Postat av: Mami

Har du förresten sett vår nya hårige onge..? Vet inte om länken funkar... Iaf, Finn var namnet:)trellelyckans.blogspot.se
Ligger bilder under blogg, vet inte vilken av de fyra som är Finn, vi får träffa honom på fre först! Kläm till nu, det är ju den 12:e idag:)))

2012-08-12 @ 16:47:12
Postat av: Alabama

Åh, hoppas, hoppas hen kommer snart så att du kan få tillbaka dig själv (nja) igen!!

Har du kollat in nya gruppen förresten? http://www.facebook.com/groups/alamamas/

Puss! Och kämpa på!!

Svar: Ja! Jag såg och blev medlem på direkten såklart! Skitbra initiativ!
Haha, ja man man får iallafall tillbaka delar av sig själv, även om man även fungerar som depåstop för mjölksugna bebisar. Men det är smällar man får ta ;)

Tack för peppning!
OPROFESSIONELL

2012-08-13 @ 09:39:11
URL: http://www.alabamasthlm.se
Postat av: Lisa

vet precis. gick över 10 dagar och det var fan det värsta jag gjort. ville inte träffa NÅGON eller prata med någon förrutom maken. och det där "snaaart" som alla säger, va fan kan "snart" vara fyra veckor långt?! nä jag förstår precis. lås in dig med godis och tillåt dig själv att vara ifred och vila. det är okej!

Svar: Och då har jag inte ens gått över, utan har 7 dagar kvar. Suck. Jag är en idiot som inbillat mig att ungen kommer komma tidigare, eftersom storasyster gjorde det.
Tack för jättefin peppning, och godisrådet, det lyder jag redan ikväll ;)
OPROFESSIONELL

2012-08-13 @ 10:59:02
URL: http://lillymaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback