These days.

Tid för eftertanke föder blogginlägg.
Jag har sedan en tid insett att ett svaghet jag har är att jag har svårt att se mina dagar som de är. Jaghar svårt att riktigt leva dem. Jo men visst njuter jag av fina dagar och visst är jag närvaren i stunden föt det mesta. Men ibland kan jag liksom missa att dagen jag längtat efter är, just nu.

Men idag, den här dagen kan jag verkligen bottna i. Jag har längtat länge efter att få vara lite ifred. Få sitta och slöa vid datorn. Vara småkreativ uppblandat med plugg. Att Jocke leker med Iris och att jag får vara hemma med dem, men inte ha huvudansvar för Iris. Med det menar jag självklart inte att jag brukar ha de, vi är bra på att dela ansvar jag och Joakim. Jag menar att jag kan glida undan hit när jag vill. Då är kreativiteten och arbetslusten som störst. Jag älskar den här dagen. Den är min.

andra bra dar:


iris allra första promenad.


en bra stund vid havet.


en med min alldeles egna familj.


en vinterstund med lillasyster.


musikfestivalminne.



en magnifik dag,
och hade vi haft någon typ av årsdag hade jag utgått från att det var här vår tideräkning som par startade.




Kommentarer
Postat av: Anonym

vilket vackert liv du lever

2011-10-23 @ 21:54:22
Postat av: Mille

Hej!

Hoppas att du inte tar det här fel men jag tycker inte du ger dig själv möjligheten att bli en så bra bloggare du skulle kunna bli. Jag antar att du har hyfsat många läsare, men du uppdaterar din blogg för sällan för att kunna växa. Ju fler inlägg deså fler besökare eller hur? Jag tror att många som skulle älska din blogg inte har fått chansen att göra det eftersom du uppdaterar så sällan. Så lite mer action här inne skulle inte skada! Din blogg är ju superbra! Kram Mille

2011-10-26 @ 10:47:11
URL: http://millesaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback