Don't blame your daughter.



Lista på oväntade föräldraegenskaper efter 9 månaders tjänstgöring:

- Man blir expert på att navigera mellan skiten på tv under dagtid. Nyhetsmorgon är höjdpunkten och sedan blir det bara sämre. Men man får se det som en utmaning att navigera iväg från "Hem till gården", "Rachel Ray" och "Shear genious".

- Man får personliga smakfaviriter i barnmatshyllan. Jag gillar "Mormors kalops", "Ishavsgryta" och "Pasta med mozzarella och grönsaker".

- Man utvecklar en speciel andningsteknik för blöjbyte. Små pustar genom munnen var 10 sekund.

- Man tycker böcker som "Max boll" är stimulerande läsning. De är ju faktiskt uppbyggda i nästan-meningar och inte bara av substanviv singular typ "HUND" och så en bild på en hund.

- Man kan ta dig helskinad genom ett hav av utströdda leksaker på golvet i ett bäcksvart rum. Trixet är att inte lyfta fötterna från golvet utan att försiktigt skrida fram över plastmattan.

- Man blir ytterst effektiv med "egentid" (dvs. när ditt barn sover middag eller är ute på promenad med förälder nr två eller dyl.). Nu är 20 minuter en ocean av tid där du hinner vila, diska, städa, bädda, slänga in en tvättmaskin, kolla facebook, börja med maten, måla naglarna, tvätta håret, sätta på sig kläder och sminka sig.


and so on.


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahahahah!!

2011-05-12 @ 09:07:21
Postat av: Essi

haha fan vad träffande! :D

2011-05-12 @ 09:46:36
Postat av: annan mamma

jg gillar att du är mamma men kan skilja mammalivet från bloggen på ett skönt sätt. mammabloggar är det tristaste jag vet, men din är fantastisk. dock verkar din dotter grymt söt men det är skönt att slippa läsa om hennes matvanor och sovtider osv. bra blogg vill jag bara egentligen säga!

2011-05-12 @ 11:27:42
Postat av: m

hahaha snyggt skrivet!!

2011-05-26 @ 08:48:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback