Nu lägger vi i högsta växeln


Hej vänner!
Idag gör jag och Moa vår första riktiga jobbdag efter föräldraledigheterna. Och med riktiga menar jag då första dagen utan en eller två små praktikanter med fjunhuvuden och vällingscravings vars arbetsuppgiftere till stor del bestått av det fina hantverket att "dra ur strömsladden mitt i sparandet av extremviktiga dokument" och skillzen "trycka på alla knappar samtidigt på tangentbordet och i samma sekund orsaka datahaveri" och konten att "sömnvägra konsekvent inför varje podcastinspelning". Vi kommer att sakna de små liven under arbetstid...  INTE! (kanske lite lite lite pyttelite)

Nä, men skämt å sido. Vi har jobbat så hårt den här tiden vi har varit föräldralediga. Slitit och pusslar och trixat och vaggat och sövt och ätit med en hand och matat barn med den andra samtidigt som vi har spånat och drömt och igenomfört en massa bra och grymma saker. Vi har knutit fantastiska sponsorskap över en icke helt pålitlig middagsvila och haft viktiga möten vid sidan av en sandlåda med geggamoja skvättande runt benen. Vad vi kommer att kunna åstadkomma nu med flera dagar vigda åt bara arbete ser vi verkligen fram emot. Men en sak är säker, jävlar vad vi ska jobba! Och ha roligt!

 
Sms-möte under läggningen igår.



Kommentarer
Postat av: Jennah - film, tv-spel, böcker!

Haha, lycka till på jobbet då :)

2014-01-14 @ 13:04:40
URL: http://kulturjennah.blogg.se
Postat av: S

Vill du inte flytta från Skövde någon gång? :-)

2014-01-15 @ 13:57:33
Postat av: Daniela

JAAAAAAA! Idag är det ÄNTLIGEN SÖNDAG = ny moa&matildapod. Har längtat hela veckan, ni är så bra! Inspireras av ert driv och mod att starta eget och kasta sig ut i något som ingen vet vart det kommer leda till, våga göra det man vill! Ni är grymt bra förebilder! mvh 25-åring som låter som en starstrucked 12,5-åring.

2014-01-19 @ 10:37:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback