MAJ GADD!


Hej vänner! Asså... Kom nyss på att om typ 14 dagar spankulerar jag och Jocke gatan fram i Barcelona. Barcelona! På romantiskt bröllopsresa. Bröllopsresa! *tuggar fradga av upphetsning* Ursäkta mig, men jag kan knappt tro att det är sant. Har liksom inte varit iväg utanför rikets gränser på typ... fyra fem år. Ja, om en inte räknar Danmark då. Och det gör en verkligen inte. Innan kidsen reste jag rätt fekvent till varmare delar av världen och större städer än vi har här. Men sen kom mitt liv till största del att finansieras av den rätt stingsliga myndigheten CSN och en i ärlighetens namn ganska sketen föräldrapeng. Och då reser en ju knappast ihjäl sig, om en säger så.

Men nu är det alltså dags att ta klivet ut i Europa igen. Som jag har längtat! *skjuter upp pradaglasögonen på nästippen och rullar iväg min weekend-bag från LV*. (Eh... hahahhahahah jag menar ju HM-glajorna med en tejpad skalm och Jockes mögliga fotbollsväska med axelband såklart. Men ändå.) 

 
- insert vällustig suck here -



(bild: norpad av google)





Kommentarer
Postat av: J

Haha, åh, avis! Själv surfar jag på IKEA-kök från Polen. Typ för att försöka motivera en resa under eventuella renoveringskristider, ja...

Svar: Haha! Polen. Jag vill seriöst supergärna åka till Krakow. Vad säger du om att slå följe? :)
OPROFESSIONELL

2013-09-19 @ 13:21:01
Postat av: J

Ja! Jag med! Vi kör på det! Särskilt om ni vill se lite av polska IKEA och kan tänka er att köra en buss ned dit (ni också). Gud vilken maxad shoppingkaravan :D.

2013-09-19 @ 14:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback