Semestertider är mobilräkningstider. Fast inte längre!


Halli-hallå!
 Nu har jag värsta tipset åt er som ofta är på resande fot och är sugna på gratis surf i Sverige och utomlands! Och för er som bara allmänt är sugna på att surfa gratis. Ja men typ alla då.

FOGG är en ny tjänst som ger dig möjlighet att surfa gratis för 1GB (free) och för 10GB (premium) för 149:- och är ett simkort som gör att man kan surfa med sin läsplatta eller lur utan att behöva bekymra sig om dyr roaming och höga telefonräkningar, om man tex. är på semester och känner ett sug efter att läsa sin mail, poolkantsblogga eller ladda upp alla härliga sol- och drinkbilder på fejan. Smart va? Det är också en fantastisk grej för dig som vill sänka kostnaderna och surfa helt gratis med läsplattan du har hemma, då du med FOGG slipper dela internetuppkoplingen mellan smartphone och platta.

Eftersom FOGG är en ny tjänst som behöver testas är simkorten gratis (!) men det finns ett begränsat antal att lägga vantarna på. Så ila in på direkten och och pix-paxa ett! Det har jag själv givetvis gjort. Gi-vet-vis, nått annat vore ju direkt brottsligt dumt.

Så inga kotnader, ingen bindningstid och det är fritt att byta mellan free och premium hur man vill och beroende på vart man befinner sig. Asså, jag vet att det nästan låter för bra för att vara sant! Fast det ÄR det, sant alltså.

Skaffa FOGG HÄR!



Just nu fungerar FOGG free i Sverige, Danmark och  Storbritannien,
FOGG Premium fungerar i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Irland och Österrike 
Men ju fler som singar upp destå fler länder kan gå med. Finland, Åland, Tyskland, Italien, Nederländerna, Polen, Belgien, Portugal och Turkiet står och trampar i farstun för att få komma in i gratissurf-gemenskapen.  



Kommentarer
Postat av: MYLLENBERG | kärlek, livsglädje & lite svettlukt

Åh vad smart! Tack för tipset :D

2013-06-04 @ 17:21:32
URL: http://myllenberg.se
Postat av: Anonym

Smart!

2013-06-04 @ 21:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback