Alex Schulman, galghumor och livet med barn.


Hej vänner! Idag är det som bekant första advent och vi tänkte bjuda er på världens bästa adventskalender. Varje advet släpper jag och Moa ett nytt podavsnitt, så för er snabbtänkta betyder det att ni får dubbel dos av oss i december. Hurra!

Nu till inehållet i den här purfärska podden. Den här veckan blandar vi friskt. Vi börjar i Alex Schulmans show Älska mig, och från det går vi vidrare in i de sociala medierna och hur vi mår av att synas och se andra jämt. Vi pratar också om vad som är ok att skämta om och när det är ok att skratta. Dessutom - är det okej för oss föräldrar att berätta för barnlösa/barnfria att det är jobbigt med barn?

Så kura ner er i soffan och tänd ett litet fladdrande adventsljus (OBS! vänta möjligtvis tills de ev. ungarna gått och lagt sig om det skulle vara så att de är som mina - brandfarliga) och låt vår podd lysa över er och och give er frid.
I all evig tid. Amen. 

Vår fridsamma pod hittar du på iTunes, i appen "Podkicker" till android, eller för all del här nedan i bloggen. Vi skulle dessutom bli himla glada om ni i iTunes kunde gå in och recensera podden med ett gäng stjärnor och fina ord (förslagsvis 5 stycken i guld med tillhörande glada tillrop). Kram





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback