Poddproblematik och lyssnarhjälp

 
Alltså, som ni uppmärksamma läsare/lyssnare kanske märkt var det längesedan jag och Moa spelade in en podd. Verkligen superduperlängesedan, för att vara exakt.

Detta beror på följande:

1. Moas dator har lagt ner. Liksom gett oss fulfingret och gått i förtidspension. Snöpligt.
2. Lånemacar är sällsynta på markaden. Vi har EN, och ägaren till den är på semester... (Ursäkta mig, men vad är det för jävla sil liksom?!?!!) 

Men vi har högtidligt tagit i hand på att när augusti är kommen återvänder vi med pompa och ståt! Vi har massor med grymma upplägg på poddz och ska verkligen försöka maxa på lite under hösten. Mer poddar åt folket!

Och nu vill vi ha er hjälp med en grej. Vi fnular lite på en frågepodd. Och allt vi behöver då är ju då att få in en massa smartfrågor från er lyssnare. Så om det finns något ni vill ha svar på är detta er gyllene chans.

Take it away on the frågz och gör det....
 
1
 
2
 
3
 
NUUUUUUHUHHUUHUHUUUUUUU!




Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Gu va kul med frågepodd! Jag har en fråga angående ditt/ert bröllop. Har för mig att du sa i den förra podden att ni hade runt 70 gäster. Jag och min sambo tänker oss också runt 70 gäster på kommande bröllop, men vad låg er budget på? Vad körde ni på för mat, fixade ni mycket själva eller hur gjorde ni? :)

Kram och tack för bästa bloggen!

2013-07-25 @ 21:42:28
Postat av: Erika

Hej! Kan knappt vänta till nästa podd!! Som föregående fråga handlar min fråga också om ditt bröllop ;) Jag undrar vad du letade efter i din brudklänning? Vet att du körde "lågbudget" där och jag är så nyfiken! Vill också ha det så när jag gifter mig, men vet liksom inte riktigt vad man ska leta efter i en klänning när man väljer en som är lite mindre "brudig". Så ville du berätta hur du hittade din så hade det varit super :D Och när det gäller en fråga till härliga Moa (lättare att skriva den frågan här också) så undrar jag hur det kom sig att hon började skriva krönikor och hur hon hittar inspirationen till dem? Och framför allt, hur får man sig till att skriva när man verkligen inte kan komma på något? Tack för härligaste podden och din underbara fantastiska blogg och alla gratulationer i universum till bröllopet!!

2013-07-26 @ 09:58:31
URL: http://pinkdots.blogg.se
Postat av: Thora

Har ni några favorit bloggare? Både feminister och inte?
Vilka är era tre bästa och tre sämasta sidor?
Hur ser era liv ut om 1, 5 och 10 år?

2013-07-29 @ 11:46:36
Postat av: Thora

Har ni några favorit bloggare? Både feminister och inte?
Vilka är era tre bästa och tre sämasta sidor?
Hur ser era liv ut om 1, 5 och 10 år?

2013-07-29 @ 11:46:47
Postat av: Melissa

Vad är det roligaste/tråkigaste med att ha barn? Går själv i skaffa-barn-tankar och behöver eventuellt lite hjälp alt. själp på traven. Till
Matilda: Vad ser du för fördelar med att vara en "ung mamma"? Hur kom det sig att du började med genusuppfostran? Till Moa: Hur tänker du kring genus? Hur fick du ditt jobb som krönikör?

2013-07-30 @ 14:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback