TÄVLING: LADY Wonderwall!

 


God morgon vänner! Våren är här! Min termometer visar plusgrader och solen kliar soffan på ryggen och får barnhåret bredvid mig att gnistra som guld. Vem älskar inte våren? *ingen räcker upp handen* Fast vänta lite här nu... Ser inte hemmet ytterst vinterglåmigt och lite sådär typ jättetråkigt ut fortfarande? Jo. 

Efter månader av inomhustid och runttravande i raggisar kan mycket väl en insikt om att hemmet absolut behöver ett vårlyft ha landat i medvetandet. Känner du samma kamrat? Vilken himla tur då att du med min, och Jotun LADY's hjälp kan råda bot på trisstessen hemma! Jag tävlar nu ut fina LADY-produkter som ger ditt hem en rejäl nystart! JA! *vågen*

Vill du vara med i tävlingen och ha chans att vinna en färgcheck på valfri Jotun Lady-färg för 1000 kronor eller ett praktiskt penselkitt om 3 penslar (värde 317 kr)? Busenkelt! Gör isåfall såhär:

1. Svara på frågan "Vilken är din favoritkulör från Lady" 
Inspiration och färgkartor hittar du : HÄÄÄÄR!

2. Motiverar vilken del av ditt hem som behöver ett rejält vårlyft. Det behöver inte vara ett helt rum, det kan lika gärna vara en möbel i omoderna kläder eller en liten bortglömd och skavd docksäng. Ja, you name it! Glöm inte namn och mailadress bara.

Och svårare är det inte! Den 21 april kl 23.59 sharp, drar jag vinnarna! 



Tävlingen presenteras i samarbete med Jotun LADY och Blogg.se. Priserna innehåller ett presentkort med LADY färg värde 1000 kr samt två penselkit till ett värde av 317 kr vardera.

 

 


Kommentarer
Postat av: Lina

Lady pion, sjukt snygg rödfärg! Skulle verkligen behöva detta presentkort eftersom jag har en gammal brudkista från 40-talet som jag hade tänkt rusta upp (just nu är den övertäckt med ett gammalt lakan). Men grundning och målning kostar konstigt nog pengar, livet som fattig student är då inte optimalt när man behöver en massa färg. Ett presentkort skulle kanske ändra på den saken:)

2013-04-10 @ 09:37:07
URL: http://undradejust.blogg.se
Postat av: elin nilsson

15 december 2012 flyttade jag, min man och vår dotter Lillie,som då var 6 veckor, äntligen in i vårt hus. Som vi kämpat och sparat för att kunna köpa oss ett hus. Dessvärre var de föregående ägarna omåttligt förtjusta i tapeter med, hur ska jag säga, starka färger med psykedeliska mönster. Eftersom vi inte har möjlighet att renovera hela huset (hej föräldrapenning) så är det bara till att gilla läget, och det gör vi:)Men, just tapeterna i sovrummet, är hiskeliga. Tapeten har en limegrön bas med små, suddiga orangegula fyrkanter. Den spontana kommentaren när vi visar gäster sovrummet är " oj jag känner mig yr". Man blir nästan hypnotiserad, man kan inte titta på tapeten för länge alltså. Skulle Lillie vakna på natten så är det bara att låta henne stirra på väggen 5 minuter sen är saken biff.
Så jag säger gladeligen JA TACK till färg, favoriten är Guldlock. Jag vill vill vill ha ett sovrum i varma, mysiga toner. Som bidrar till harmoni, inte huvudvärk.
Ha en toppen dag!

2013-04-10 @ 09:37:45
Postat av: Diana - Level Up!

Lady Retroblå. Hade varit galet snyggt i vårt stora vardagsrum. Nu är där vitt vitt till en personlighet hos mig och knodden som inte alls matchar. Jag behöver färg i mitt liv!:)

KUL med tävling härinne!:D

2013-04-10 @ 10:54:17
URL: http://levelup.blogg.se
Postat av: mica

Oh wow! En tävling helt i min smak. Eller ja, allt på din blogg brukar vara helt i min smak.
Vi ska nämligen flytta till större med vårar lilla blåbär på sju månader. Nu har vi trängts i en tvåa på 50 kvm och ska in i en trea på HUNDRA! Äntligen :D nu slipper vi äta, sova, byta blöja typ på varandra. Det är rätt mycket väggar på hundra kvadrat, och dom behöver minst sagt uppfräschning. Framförallt vardagsrummet som har en gammal tapet med känslan "grått regn".
Så 1876 vitt te faller mitt "ljust och fräscht"-sinne för.
Men! 10423 spontan, en gul vägg, hur läckert vore inte det. Kanske blir bäst med båda tillsammans?
Ja men då håller vi tummarna!

2013-04-10 @ 11:07:41
Postat av: Michaela Glansk

Vårt vardagsrum har stått stilla i tiden på väggen men inte i möblerna. De oranga väggarna mot de vita och mörkbruna möblerna fungerar inte ihop. Hur än mamma och pappa vill måla om kommer det alltid något i vägen som måste fixas först. Så väggarna lär vara oranga ett tag till verkar det som. Men med Lady 7236 Chi så kan väggarna äntligen få en ny fräsch vit härlig färg som faktiskt passa till möblerna och rummet.

Så jag håller tummarna för väggarnas skull!

2013-04-10 @ 11:20:22
URL: http://himlavalvets.blogg.se/
Postat av: Ellen

Min sambo och jag har precis köpt hus (!) och inflyttning sker om ungefär en månad. Svinspännande, MEN! vi är lite low on cash just nu skulle man kunna säga och hallen är i behov av uppfräschning då färgen just nu går i ljus pissgul. Färgen 1622 Reflektion skulle passa mycket bättre där.

2013-04-10 @ 11:30:45
URL: http://elloen.blogg.se
Postat av: Lois/Ohemul

Snäckans rum ser i dagsläget ut som följer:

Krigszon/förvaringsplats för halvt uppackade flyttkartonger, oanvända fina barninredningsgrejer, tavlor, verktyg, torkade penslar, kassar med urvuxna kläder - ja du fattar.

Inte så värst mycket Inspirerande Och Kreativt Barnrum om en säger.

Detta skulle ju åthjälpas med lite färg - allra helst LADY 10423 SPONTAN. Då skulle vi nog få tummen ur och fixa resten av rummet också!

2013-04-10 @ 12:16:54
URL: http://ohemul.blogg.se
Postat av: Meela

1. Lady 5159 Retroblå
2. Vi skall renovera köket när vi väl fått ihop valla ören som behövs. Men till det kommer inte bara nya skåp och frys och kyl med mera. Utan vårat vardags rum kommer att få ett helt nytt utseende. Vilket skulle vara kalas fint i just Retroblå färg på vägarna. Det skulle hjälp en hel del att få lite på köpet av en stor renovering att komma.

Håller tummar och tår och allt annats måste hållas :D

2013-04-10 @ 13:16:36
URL: http://cherriegirl.bloggo.nu
Postat av: J

Något hus har vi icke och lägenheten har mest tapeter som vi nog får betala dyrt om vi målar på. Men- en gul megasittpuff och ett astråkigt vitt TV-bord som någon (...) dessutom spillt vatten (och annat, ja) på så många gånger att det blivit bubblor i det vita. Så, vad vore bättre än en ommålning med LADY 10423 SPONTAN för att matcha puffen? Inte mycket!

Jo, förresten, att vinna material till ommålningen såklart :).

2013-04-10 @ 13:58:49
URL: http://familypacking.wordpress.com
Postat av: Hannah

Lady 125 Palmetto tycker jag var en superskön färg.
Jag hade verkligen kunnat ta tillvara på en färgcheck för att rusta upp min trappa. Jag har tänkt mig att behålla trappsteg som de är i en grå lamminat och istället bara måla räcket och kanterna av trappen. den delen av stegen som man inte går på, alltså den "vertikala väggen" tänkte jag göra nått spännande och galet med. Antingen tapetsera i olika mönster på olika steg eller måla i någon spännande färgskala. Färgrikt och iögonfallande skall det bli i alla fall, dock är det inte lätt med den ekonomiska biten då jag är singel och har en sjuk hund.
Håller tummar och tår att jag vinner!

2013-04-10 @ 15:39:01
URL: http://tjiivans.blogg.se
Postat av: Evelina

Lady 5262 Svalka tycker jag är en fantastisk färg.
Jag hade varit överlycklig om jag hade vunnit. Det är nämligen så att mina föräldrar fyller 50 i september och oktober och de vill så gärna måla om i tvättstugan men känner att de inte riktigt kan prioritera detta just nu, då de har fullt upp med annat och en massa andra saker som skall kostat på. (Såna dära onda måsten, så att säga)
Därför hade det varit riktigt roligt, att få chansen att vinna färgcheckar och kunna få måla om tvättstugan åt dem, som en förtidig födelsedagspresent. Som det ser ut idag är väggarna i tvättstugan inte alls vackra. Två av väggarna är spygröna och de andra två är knalloranga. Det är så att man får ont i huvudet när man går ner där. Så det hade varit kul att kunna "lyfta" stället lite, speciellt när mamma&pappa spenderar rätt mycket tid där nere.
Hoppas att detta kan ta mig till vinst!

2013-04-10 @ 22:53:05
URL: http://nilssonjohansson.blogg.se
Postat av: Julia

(Lady 10423 är min favorit)

Kära (o)professionella du!

Jag behöver hjälp.
Jag bor i dagsläget tillsammans med min sambo, i hans bostadsrätt.
Det är en trevlig lya, men med ETT stort problem.

Det är hans före detta flickvän som för många år sedan, har inrett och målat. ALLT.
Så inte bara att väggarna är fulla av flygande fjärilsmönster, och tänkvärda citat, utan färgerna är också dova, tråkiga, och avskavda på många ställen.

Och för att inte tala om, att jag alltid får känslan av att bo i en annan kvinnas hem.

Min sambo och jag har det superfint ihop, men nu är det dags att få lov att göra vår lägenhet, till just VÅR. Och med två studenter i hemmet, så finns det inga pengar till en massa fina glada färger.

Jag hade börjat med att måla över det gråa trista sovrumsväggarna, med LADY 10423 SPONTAN, en klargul färg, som kommer ta mig direkt till Medelhavets Spanska kuster. Det du! Då blir det åka av.

Många kramar, och många tummar hållna.

Julia

2013-04-11 @ 11:36:21
Postat av: Emelie Lagerqvist

1. Lady svalka 5262 var min favorit.
2. Jag skulle så gärna vilja måla om sovrummet, då jag vantrivs med dem gamla bruna tapeterna. Vi flyttade in i en hyreslägenhet strax innan julen -12 och det enda som är gjort är min dotters rum. Allt annat ser ut som kattskit, om man får uttrycka sig grovt.
Tapeterna i hallen uppe och nere är sönderslitna och flottiga men jag målar mycket hellre om i mitt sovrum för där ska man ändå känna sig nöjd och rofylld. Men jag står inte ut att vara där inne så det vore underbart att få måla i denna fina blå färg.

2013-04-11 @ 13:28:56
Postat av: Ullis

Våren känns långt borta och i dag har det snöat i Gbg. Jag längtar efter varma vindar och vågor som slår mot klipporna. Kanske kan Jotun lady sjöglimt lätta upp det hela. Färgen är luktfri och torkar snabbt. Jag har ett gammalt skåp i vardagsrummet som hade mått bra av att bli slipat och målat i denna vackra nyans.

2013-04-11 @ 15:30:20
Postat av: Malin

Färgen Lady Grå Skiffer, skulle passa jätte bra i vårat vardags rum! Det skulle passa shit bra till våra gamla trä möbler, som alla andra vill sälja för dom inte passar in till väggarna, som vi nyss målat med nån ful färg! Usch det ser inte alls bra! Sen kan vi inte köpa ny färg för dom tycker att det är onödigt att slösa när vi målat om nyligen. Detta skulle vara en bra lösning så möblerna och rummet verkligen blir fint som det borde! Och så jag får behålla dom gammla möblerna!!

2013-04-11 @ 15:47:22
URL: http://malinaronsson.blogg.se
Postat av: En till Malin

Lady Rosenblad är nog min favorit, det var svårt att välja!

Helt klart till vårt "vackra" halvtrasiga furukök, som vi absolut inte har råd att byta ut just nu. Men har funderat på att piffa upp det lite genom att i alla fall måla väggarna.
Speciellt sedan några månader tillbaka...
Då på morgonen när vi kom ner till köket, så var det helt plötsligt ett 2x2 centimeter stort hål en meter upp och mitt på ena väggen.
Det var en musajävel som gnagt sig !
Så efter musajakt så täpptes hålet med riklig mängd av fogskum (så det så vackert pyser ut på insidan här) och jag kan väl säga att vackrare väggar har jag sett... Iofs matchar det lite furuskåpen...

2013-04-11 @ 19:52:14
URL: http://missparkas.blogspot.com
Postat av: Sara Björk

1 & 2 Vi håller på och rustar vårt sovrum från grunden, så Fabrik skulle passa perfekt där till tapeten vi valt som fond :)

2013-04-11 @ 20:33:19
URL: http://saaraaaa.blogg.se
Postat av: Lisa

1. Ljus antikgrå (1391) är min favorit bland wonderwalls kulörer.

2.Vårt vardagsrum skulle verkligen behöva ett (vår)lyft. Senast i gårkväll hittade jag tejp slarvigt uppsatt på tapeten i vårt vardagsrum (svar ja, lillens konstverk) och när jag skulle försöka ta bort den, ja då följde tapeten med. Förutom denna nya kala fläck har vi en ännu större kal fläck sedan tidigare. Även denna är signerad lillen men till hans försvar kan jag berätta att tapeten satt lös när vi flyttade in och han bara ville utforska om den gick att dra bort. Dessa kala fläckar samt fettfläckarna från tidigare hyresgäster har fått mig att inse att det är dags riva ner hela tapeten och istället måla vardagsrummet i en fräsch kulör. På så sätt kan vi sen lätt måla över eventuella framtida konstverk.

Fingers crossed!

2013-04-11 @ 21:27:33
URL: http://lisanow.blogg.se
Postat av: Emma-Marie

Den färgen jag skulle vilja måla med är Lady 1024 Tidlös.

Denna skulle jag måla med i våran hall. Som den ser ut nu med beige och gammelrosa är inte något som faller mig i smaken. Föredrar vitt men har funnit kärlek till denna färg som är tidlös.

2013-04-11 @ 21:35:54
Postat av: chanette a

lady spontan (gul varm nyans)

skulle jag målat våran hall i. varmt välkommnande för alla våra gäster som kommer på besök

2013-04-12 @ 09:59:13
URL: http://chanette.blogg.se
Postat av: Åsa Ullström

"Vitt te" 1878 skulle passa utmärkt i mina småkillars sovrum och bedjar till Lady Jotuns Gud, Hjäälp mig. Barnen har ritat sönder de gamla slitna tapeterna och rivit ner stora stycken av dem. Jag vågar inte ta hem gäster ...

2013-04-12 @ 22:31:56
URL: http://facebook.com/aasa.ullstrom
Postat av: sabine

Ååh! Ladyfärgerna är de finaste som finns! Jag älskar att dom är matta och slittåliga. Jag flyttade in till min karls lägenhet för ungefär ett år sen. Det är först nu som jag vågar börja göra lägenheten mer som våran och inte bara hans. Att han har en stor hund och vita väggar i hallen gör ju att det vita fort blir skitigt. (Stooor hund :))

Jag skulle vilja måla hallen i lady jotun färgen "diskret" för att få en varm, ombonad och välkomnande hall att kalla våran. Superfint med trärent och vitt känner jag. Som jag vill ha det!

2013-04-12 @ 23:09:21
URL: http://nejtis.blogg.se
Postat av: Ida

Åh! Innan jag och Josef blev sambos i nöd och lust bodde jag i min egna lilla etta på Storgatan. Jag hade slitit med pensel och tålamod i min pappas garage innan flyttlasset gick för att måla alla möbler i apfina färger. Minns särskilt mitt tuggummirosa köksbord. Men något hände när samboskapet sattes i hamn: Josef veto(av)rättade mitt lilla köksbord. Det stämde inte överens med hans idealbild av bauhaus (designskolan alltså, ej byggvaruhuset) möter bondskurk.

Sedan jag tog adjö av mitt köksbord i grovsoprummet har jag genom en storslagen och hemlig plan tagit mig närmare och närmare ett nytt rosa köksbord. Genom hjärntvätt och inceptifiering (som i Inception alltså), steg för steg och nu är vi snart där. Allt som saknas är lite färg (och några penslar). Gärna i kulören Rosenblad tack!

2013-04-16 @ 11:10:28
URL: http://iekw.hanapee.com
Postat av: Sofia Ekström

1) Jag kunde inte välja en favoritkulör, så jag gör som jag brukar och kör en top tre: naturligt svart, olivträd och spontan.

2) Okej, vilken del av mitt hem som behöver ett vårlyft. Alltså vi planerar flytt till hösten, så det är den nya läggan som ska få ett för sent/för tidigt vårlyft. Och jag känner att grå väggar kanske inte är min grej. Så presentkort, jatack!

2013-04-16 @ 19:47:11
URL: http://ekstromsofia.blogg.se
Postat av: Katta kvack

1. Min favoritfärg (svårt att välja dock) i nya Wonderwall-serien är Lady 1461 Grå Skiffer. Jag är helt besatt av gråa kulörer och denna ser helt underbar ut!

2. Hela hemmet, gills det? ha ha, vi flyttade ju in i ett renoveringsobjekt i september och sakta men säkert renoverar vi hela huset, rum efter rum - det tar sin tid för vi måste strippa av 4 lager tapeter som spänner sig från sent 70-tal till typ tidigt 90-tal... ja men du förstår ju vilket jobb detta har visat sig bli. På tur står vårt, mitt och sambons sovrum, och där vill jag (ehh, vi, menar jag så klart) ha det grått, så grå skiffer skulle ju vara PERFEKT. Alltså verkligen

2013-04-17 @ 12:47:27
URL: http://kattakvack.se
Postat av: Monica

1. Det är; Lady 12391 Ljus Antikgrå
2. Jag skulle nog egentligen behöva göra om hela lägenheten då den som bodde där innan mig älskade svart och mörk färg. Så hela lägenheten är som en dyster deppig mörk. Så för mig hade det vart toppen att få måla om hallen i alla fall med denna färg. Så man kommer in välkommande i en fin och ljus miljö. Även min son o sambo skulle nog älska om vi ljusade upp lägenheten.

2013-04-21 @ 07:27:33
URL: http://mcsf.blo.gg
Postat av: Angelica Björlin

Hej!
Min favoritkulör är den helvita, Lady 9918 Klassisk Vit, då mitt sovrum är helt svart. På våren, då mitt fönster ligger mot öst, så blir det som en bastu här inne! Det är även en ganska trist färg jag har nu, så ifall jag skulle få måla om skulle det vara underbart! Kram :)

2013-04-21 @ 12:10:25
URL: http://angelicasvarld.se/
Postat av: Helena Lundström

Favoritkulören är nog Lady 10341 - kalk
Tvättstugan är i stort behov av en uppiggande färg. Just nu är det en mystisk grön färg på alla väggar tillsammans med ett brunrött o vitt klinkergolv. Detta rum har aldrig renoverats och när huset byggdes plockades överblivna färgburkar, klinker m.m. från olika byggrojekt i området. Ett lappat rum så att säga som behöver bli helt!

2013-04-21 @ 13:17:47
Postat av: Veronica

Spontan är min favoritfärg och den skulle verkligen pigga upp mitt kök som just nu består av olika nyanser brunt och beige. Jättetrist! Gult och fint vill jag ha det :)

2013-04-21 @ 13:27:59
URL: http://lifeasveronica.blogg.se
Postat av: Johanna

Vilken underbar tävling! Har precis flyttat och nu ska det allt målas.

1. Min favoritkulör är Lady 486 - silke.

2. Jag hade tänk måla mitt rum. Nu när det är vår så behövs det en uppiggande och fräsch färg. Stilrent. Det är trots allt i mitt sovrum, som jag tillbringar mest i tid och jag är värd att det är vackert runt omkring mig.

2013-04-21 @ 16:39:27
Postat av: Malin

Min favoritfärg från Lady är Industriell Grå och reflektion. Vårat vardagsrum är i stort behov av lite kärlek från Lady. Motiveringen lyder enligt följande: vi har precis flyttat 80 mil och i huset bi hyr så ser vardagsrummet förfärligt ut (nästan så jag blundar när jag går in) och för tillfället så prioriteras andra inköp än färg till väggar då vi fick lämna en del prylar som inte fick plats i släpet och det behövs diverse andra saker till huset.

2013-04-21 @ 18:15:12
URL: http://malinsliv.wordpress.com
Postat av: Tina

Hej!

1. Min favoritkulör är definitivt Lady 9918-klassiskvit.

2. I augusti ska jag flytta in i en egen lägenhet i Sundsvall då jag ska börja stylistlinjen. Jag bor allra högst upp i Sverige, alltså Kiruna. Min flytt kommer alltså att kosta en hel del pengar. Jag har alltid varit intresserad av design i hemmet och äntligen ska jag få bestämma helt själv hur det ska se ut i min egna lägenhet. Mitt stora sovrum ska vara ljust och fräscht, det hade verkligen varit helt perfekt för mig att vinna denna tävling

2013-04-21 @ 18:48:08
Postat av: guldmulten

Svårt att välja En favorit. Finns ju så många fina och de är fina till olika ändamål. Väljer ändå 1024 Tidlös. Den ser himla fin ut.

Jag skulle verkligen vilja måla om vår gillestuga. Har en klassisk 70-talsgillestuga som vi använder jättemycket. Men det är hemska strukturtapeter som sitter där och det blir aldrig av att vi tar tag i det. Detta skulle verkligen hjälpa oss på traven!!

Ha en fortsatt trevlig helg!

2013-04-21 @ 19:29:22
URL: http://guldmulten.blogg.se
Postat av: Tidy to be

Min favoritkulör är: Retroblå.

Jag skulle välja att måla ett skrivbord jag har köpt. Jag köpte det för endast 50:- på en välgörenhetsbutik. Perfekt - pengarna gick till bättre behövande och jag fick med mig ett fint skrivbord hem!

I rummet där skrivbordet står finns inslag av pastellgrönt, lite rött och vitt, så jag tror detta hade blivit pricken över i:et! :)

2013-04-21 @ 22:03:23
URL: http://www.tidytobe.blogg.se
Postat av: JOSEFIN - Live From Australia - photo, travel n more

Jag skulle vilja ha Terrakotta2771 eller fabrik5081 eftersomjag Antigen vill inreda min lägenhet med insperation från alla mina resor eller skaffa en industrell känsla. Jag bor i en lägenhet som jag har tagit över efter min syster. Nu är jag less på att ha hennes väggar och stil, och känner att det är dax att få min egen tuch på det här stället! Vill börja med att måla om i vardagsrummet. Det är verkligen på tiden.
Tack så mycket =)

2013-04-21 @ 22:11:54
URL: http://josselee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback