Mina senaste googlingar



Ens googlingar kan säga mycket om en som person. Här har ni mina senaste:

"Ögoninflamation bebis"
Ganska basic att googla minst en barnsjukdom i veckan. Säg den småbarnsförälder som inte googlar de åkommor det lilla barnet i hemmet påvisar. Ja, jag håller mig otroligt strikt till 1177.se sökträffar dock. Allt annat förespår ju barnets omedelbara död. Hu.

"iTunes Store+Podcast+ladda upp"
Pågående projekt you know. Dock lite meckigare än vi trott.

"Kaktustagg i fingret+farligt"
Eh ja. Ont gör det iallafall och man kan aldrig vara nog försiktig. Men typ ofarligt visade det sig.

"Pannkakor+recept"
Men jag har väl då aldrig påstått att jag är särskillt huslig, aight?

"AF-S nikkor 8-55 mm+begagnat"
Vi behöver ju inte gå in på några namn, men låt oss säga att någon med knubbiga små gripklor till händer fick tag i halsremmen till min Nikonkamera och drog till. Objektiv klarar sällan ett 1,5m fall rakt ner i golvet. Inte ens detta.

"Assecoarer"
Ja jag VET att det är felstavat. Det är det jämt när jag ska skriva det. Det var därför jag googlade det och fick upp den rätta stavningen "Accessoarer" Hur som helst tycker jag iallafall vi utnämner det till typ det mest svårstavade ordet. I världen.

"Vad händer med paket som ej hämtas ut?"
Är det verkligen meningen att en ska ha koll på alla de där ziljoner lappar, brev, mail och sms som skickas till en huller om buller om uthämtning av paket runt om i stan? En kan faktiskt förlägga nån liten lapp i början av mars och hitta den typ nu, tre veckor efter datumet för sista uthämtningsdag. Men jag fick inget vettigt svar på den här googlingen, så är det nån som vet vad som händer? Säkerligen nått där jag i slutändan blir skyldig en massa porto och förseningsavgifter va? Suck.



Kommentarer
Postat av: Gäst

Vet du om att dina inlägg kommer inte upp på bloglovin idag!?

2013-04-17 @ 15:57:46
Postat av: Hanna

Paketet skickas tillbaka till avsändaren :P Sen kan det hända att du får en liten faktura på nån liten slant..men det brukar man mest få om det upprepas ett par gånger och de lackar (jaa, det hände en gång...)

2013-04-17 @ 18:49:54
URL: http://hannagmwahlin.blogg.se
Postat av: Diana - Level Up!

Haha vilket roligt inlägg:D

2013-04-18 @ 13:18:33
URL: http://levelup.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback